redbull1 Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 mam łańcuch Yaban S9010CR 9 rz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) Chwalisz się, czy chcesz go oddać? Jak oddać to poproszę. Edytowane 25 Lipca 2012 przez partyzant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Mówią, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, ale... Koła maja przejechane nie całe 1000km i na moje oko są w stanie dobrym, podaj maila to prześlę ci fotkę Zardzewiałe nyple, obręcze zgięte do wewnątrz w kilku miejscach, tylna oś krzywa, stożek obręczy zjechany od źle ustawionego klocka, wolnobieg nadaje się na śmietnik. Moje koła po 5 latach i dużo większym dystansie, wyglądają lepiej. Cóż, może na przyszłość oddający powinni lepiej opisywać to, co mają do oddania, bo w moim przypadku, to niepotrzebnie wydane pieniądze. Zaraz pewnie ktoś napisze, że za darmo, to się ciesz, ale jednak za przesyłkę trzeba zapłacić, a za kółka w takim stanie, to 10zł bym nie dał, ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Czego ty się spodziewasz po kołach które dostałeś za darmo? Przecież nie każdy śpi na forsie, i koła które są w dobrym stanie woli sprzedać niż oddać za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Czytanie ze zrozumieniem tak boli? Wystarczyło opisać dobrze to, co się oddaje, a nikt by nie był zniesmaczony. Lubisz płacić za coś, czego za darmo byś nie brał, bo ktoś opisał to jako "stan dobry" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 25 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Nie no, oddajemy rzeczy niepotrzebne, które zalegają, a sprzedawać się nam tego nie chce, ale rzeczy sprawne i nadające się do użytku. Miejsce złomu jest na złomowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Chociaż jeden mnie rozumie. Kółka jeszcze dzisiaj polecą na śmietnik, jedynie oponę zostawię, bo kiedyś może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepelito Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Dla mnie jest jedna odpowiedź. Dla jednego stan dobry to coś zupełnie innego niż stan dobry dla drugiego. Dla jednego będzie to bdb, a dla drugiego dst! Dlatego powinny być fotki, takie moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Fotka była, nic na niej nie zobaczysz. Teraz strasznie żałuje, że jestem taki nerwowy. Mogłem ja zrobić zdjęcie zanim je ciepłem do kosza. Gdyby to był jakiś menelek spod śmietnika i powiedział "panie, stan dobry, bierz pan!" to jeszcze rozumiem, ale osoba, która zna się na rowerach? Te koła nie nadawały się naprawdę do NICZEGO kompletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aarmando Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Nie no, oddajemy rzeczy niepotrzebne, które zalegają, a sprzedawać się nam tego nie chce, ale rzeczy sprawne i nadające się do użytku. Miejsce złomu jest na złomowisku. ja rowiez popieram ze cos jest za darmo to nie znaczy ze trzeba sie rzucac zaraz na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukis81 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Ja po przełożeniu kilku gratów ze swojego roweru do żony mam do oddania : koło przednie noname bez jednej szprychy proste 95% pod v-ki ale piasta pod tarcze koło tylne noname proste 97% z wolnobiegiem ME-tz07 7 przełożeń w obydwu kołach trzeba wymienić ośki bo były na śrubę i ciąłem gumówką i ośką się też dostało oddam też za przysłowiową flaszkę amortyzator zoom model ? 1/8 cala rura sterowa 20cm z gwiazdką hamulce pod vbrake i IS stan ok raczej bez luzów lecz brudne golenie po uginaniu coś wybiera lecz trzeba ważyć sporo Koła już poszły do nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Tył poszedł do mnie, za co serdecznie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 A przód doleciał do mnie za co również dziękuję Wystawiłbym pozytywa, ale nie ma jak... repka poleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilus Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Może komuś się przyda do kluczy Breloczek to kawałek łańcucha, jedno oczko do przypięcia kluczy troszkę się rozeszło, wszystko widać na zdjęciach koszt przesyłki polecony ekon 4,10 , list ekonomiczny 2,00 (za list nie odpowiadam, wiadomo jak z pocztą). http://desmond.imageshack.us/Himg210/scaled.php?server=210&filename=img06431c.jpg&res=landing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Oddam oponę Vee Rubber Ninja DH 2,35 i Wildlife Leopard 2,6 (realne 2,3). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shanex Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Oddam oponę Vee Rubber Ninja DH 2,35 i Wildlife Leopard 2,6 (realne 2,3) może mi się przydac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Mam do oddania, ramę stalową 26" razem z widełkami, kierownicą, mostkiem i sztycą. Rama pod v-ki, przerzutki pod śrubę. Dalej mam jeszcze stopkę taką pod oś. Osobno mam jeszcze obręcze jedna REMEX Grand Rock i Rodi Excalibur DH. Oddam za dwie dobre czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Aktualne jeszcze? Jaki rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Rama jeszcze tak, jaki rozmiar to nie wiadomo bo nigdzie nie jest napisane ale odległość pomiędzy środkiem osi suportu wzdłuż rury podsiodłowej do góry górnej rury to 46cm (przy czym sam suport jest o jakieś 2-3cm niżej niż linia osi piast). Obręcze już zarezerwowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Zatem posłałam Ci PW:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hermez6 Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Jeżeli alkor nie będzie zainteresowany ramą to ja zapytam. Stery na 1 i 1/8 cala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Na razie tama też już zajęta, stery pod 1 cal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Jeżeli alkor nie będzie zainteresowany ramą to ja zapytam. Stery na 1 i 1/8 cala ? zainteresowana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Wszystko już się sprzedało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 do mnie dotarly obrecze od Lomeltor polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi