DEVILEK Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Oddam komplet kół 26”, tylne koło z oponą i wolnobiegiem 7 koronek. Wziąłbym, jeśli aktualne. Odbiór osobisty w Katowicach, jeśli pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Poszło PW 4h temu. Jak kolega zgodzi się wysłać, to je wezmę, a jak nie, to trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tater Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Z uwagi na zadeklarowanie przez DEVILEK odbioru osobistego, koła otrzyma on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Oddam koła 24' z dętkami i oponą dębica tygrys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomus2501 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 jasinski21444 jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Z uwagi na zadeklarowanie przez DEVILEK odbioru osobistego, koła otrzyma on. Ale z uwagi na to, że Devilek olał sprawę, kółka lecą do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Jezeli kolka sa dostepne, chetnie odbiore je osobiscie na terenie Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Wpłaciłem już pieniążki na wysyłkę kółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 (edytowane) mam oponę maxxis larsen 1.90 drut ,bieżnik na środku prawie zanikł ktoś chętny to pisać i łańcuch Yaban S9010CR 9 rz zrobionę ok 1200km Edytowane 19 Lipca 2012 przez redbull1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilus Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 chętnie przyjmę łańcuch pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 To ja wezmę oponę, może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 łańcuch nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukis81 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Ja po przełożeniu kilku gratów ze swojego roweru do żony mam do oddania : koło przednie noname bez jednej szprychy proste 95% pod v-ki ale piasta pod tarcze koło tylne noname proste 97% z wolnobiegiem ME-tz07 7 przełożeń w obydwu kołach trzeba wymienić ośki bo były na śrubę i ciąłem gumówką i ośką się też dostało oddam też za przysłowiową flaszkę amortyzator zoom model ? 1/8 cala rura sterowa 20cm z gwiazdką hamulce pod vbrake i IS stan ok raczej bez luzów lecz brudne golenie po uginaniu coś wybiera lecz trzeba ważyć sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 rezerwuje koło przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukis81 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Ja po przełożeniu kilku gratów ze swojego roweru do żony mam do oddania : koło przednie noname bez jednej szprychy proste 95% pod v-ki ale piasta pod tarcze koło tylne noname proste 97% z wolnobiegiem ME-tz07 7 przełożeń w obydwu kołach trzeba wymienić ośki bo były na śrubę i ciąłem gumówką i ośką się też dostało oddam też za przysłowiową flaszkę amortyzator zoom model ? 1/8 cala rura sterowa 20cm z gwiazdką hamulce pod vbrake i IS stan ok raczej bez luzów lecz brudne golenie po uginaniu coś wybiera lecz trzeba ważyć sporo Zapomniałem napisać 26 cali Ja po przełożeniu kilku gratów ze swojego roweru do żony mam do oddania : koło przednie noname bez jednej szprychy proste 95% pod v-ki ale piasta pod tarcze koło tylne noname proste 97% z wolnobiegiem ME-tz07 7 przełożeń w obydwu kołach trzeba wymienić ośki bo były na śrubę i ciąłem gumówką i ośką się też dostało oddam też za przysłowiową flaszkę amortyzator zoom model ? 1/8 cala rura sterowa 20cm z gwiazdką hamulce pod vbrake i IS stan ok raczej bez luzów lecz brudne golenie po uginaniu coś wybiera lecz trzeba ważyć sporo O przypomniało mi się mam jeszcze do oddania 2 dętki całe wentyl auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 z koła rezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 (edytowane) Witam serdecznie, Przytuliłbym te kółka z chęcią Czy aktualne? Jak z ewentualną przesyłką? Edytowane 21 Lipca 2012 przez saymon81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukis81 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 O to są wolne jestem kilka razy w tygodniu w Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 suuper możemy się jakoś umówić? PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Nie chcę nikogo oczerniać, ale odkąd wpłaciłem w czwartek pieniążki na wysyłkę kół użytkownikowi tater tak do dzisiaj cisza. Ani na mailu, ani tu na forum żadnej wiadomości. Nie wiem, czy mam się martwić, czy jeszcze czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tater Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Trzeba było zamówić kuriera jeśli jesteś taki niecierpliwy, pieniądze były na kącie w piątek w południe o czym doskonale wiedziałeś następnie powinieneś wziąć pod uwagę weekend, a po tygodniu oczerniać. Także dziś rano o 9,30 paczka została wysłana. Co ty myślisz, że poczta funkcjonuje jak super expres w Japonii czy Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) tater dobrze mówisz poczta ma wolne przecież w sobotę i niedziele Edytowane 23 Lipca 2012 przez redbull1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Trzeba było zamówić kuriera jeśli jesteś taki niecierpliwy, pieniądze były na kącie w piątek w południe o czym doskonale wiedziałeś następnie powinieneś wziąć pod uwagę weekend, a po tygodniu oczerniać. Także dziś rano o 9,30 paczka została wysłana. Co ty myślisz, że poczta funkcjonuje jak super expres w Japonii czy Francji. Dlatego napisałem, że nie chce niczego oczerniać. Po prostu odezwały się uprzedzenia z innego forum, a tu też brak kontaktu, więc wolałem napisać. Czasami tak bywa, że ktoś chce coś oddać za darmo, a nagle się okazuje, że za przesyłkę jednej i tej samej rzeczy, wpłaciło 10 osób, a klient znika, stąd ta obawa. Skoro paczka wysłana, to wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Dobra,temat załatwiony.Zaciski i obejma oddane. Tyle czasu minęło a ja nadal ich nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi