MonoVan Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 MEINE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 hamulec nieaktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Oddam gazeciska: BikeBoard 8/2007, 9/2011, 11/2001, 1/2012 Magazyn Rowerowy 10/2011, 11-12/2011, 1-2/2012 - powycinane strony z warsztatem RowerTour 12/2011, 1/2012 Wysyłka 12 zyli Nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13kisiel13 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Tarczy niestety nie można odebrać na zlocie bo mnie tam nie bedzie. Jeśli chcesz to pisz PW z adresem i mogę ci wysłać za 5 pln,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Po raz kolejny przypominamy: ten temat nie służy do ogłaszania co kto chciałby dostać za darmo, tylko do przekazywania sobie zbędnych części czy akcesoriów. Za kolejne posty niezgodne z w/w tematem będziemy sypać ostrzeżeniami. Forumowicze, którzy natknęli się na taki post w tym temacie proszeni są o raportowanie. Dziękuję za uwagę i zapraszam do dalszych miłych gestów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Znalazłem jeszcze zębatkę stal 46z na 5 śrub - lekko podjechana. Wiem, że trochę późno, aktualna ta zębatka? No i nie da się wysłać do Ciebie PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stpman Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam! Mam do oddania takie oto siodełko: http://allegro.pl/siodelko-rowerowe-velo-giant-tanio-i2234559794.html Oddam za 10zł, czyli koszt wysyłki plus na piwo dla mnie:) Kontakt PW. Liczę, że ktoś go weźmie, bo szkoda mi go wyrzucić na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 to raczej sprzedasz a nie oddasz... ja oddam szprychy 36szt. długość 24cm do roweru trekking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stpman Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Siodło nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 to raczej sprzedasz a nie oddasz... Browar od zarania tematu był akceptowalną formą płatności a po odjęciu kosztów wysyłki wychodzi dokładnie browar, więc proszę się kolegi nie czepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcix1221 Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) Mam do oddania mostek zoom 80 albo 90 mm (nie pamiętam dokładnie ) taki jak tutaj: http://www.szumgum.c...ek-zoom-x22.jpg (bez napisów) za koszty wysyłki + browarek Kierownicę niby prostą ale ma jakiś minimalny wznios... Długość to 600 mm tak samo jak mostek browarek + koszt wysyłki. Jak coś to koszty wysyłki dogadamy na PW. Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez rafcix1221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcix1221 Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Mostek i kierownica już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Zaciski od Mavic Crossride oraz zacisk sztycy 31.8 ?albo 9.Wrocław odbiór osob.bezpł.Wysyłka 10 zł(wysyłam DHL)https://picasaweb.google.com/art68wro/Zaciski?authuser=0&feat=embedwebsite Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez Artwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja wsio poproszę! Będę w tym miesiącu we wrocku to się umówimy. Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez partyzant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 partyzant, bierzesz zaciski i zacisk sztycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Zaciski od Mavic Crossride oraz zacisk sztycy 31.8 ?albo 9.Wrocław odbiór osob.bezpł.Wysyłka 10 zł(wysyłam DHL)https://picasaweb.go...at=embedwebsite Ja tez myslę że ten zacisk to tylko dla tego że gratis,raczej zaciski są coś warte,może Partyzant odstąpi Ci ten zacisk(no ale nie mogę niczego narzucać)chciałem się pozbyć bo leży,nie ukrywam że chciałem oddac odrazu a tak znowu leży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Owszem towarzyszu cyklisto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 To czekam na odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michi23 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Się nie sprzedało, ale chętnie oddam w dobre ręce... niemalże nieużywane siodełko Selle Royal Viper (wymontowane z roweru Unibike Evolution z 2010 roku) Cena przesyłki = 11zł (paczka pocztowa priorytetowa bez ubezpieczenia). Nie mam czasu bawić się w odbiór osobisty - pocztę mam po drodze z pracy Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez Michi23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 zaklepuje siodelko.. poszedl priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michi23 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 okazję ustrzelił... ...javman - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Jakoś nie mogę doczekać się tego kontaktu od PARTYZANTA?jak ktoś chętny na Wrocław sam dowiozę.To co w kilku postach wyżej. Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez Artwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja bym bardzo potrzebował, jeżeli by wysłyka wchodziła w gre to super , bo z Podkarpacia jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Jakoś nie mogę doczekać się tego kontaktu od PARTYZANTA?jak ktoś chętny na Wrocław sam dowiozę.To co w kilku postach wyżej. Dobra,temat załatwiony.Zaciski i obejma oddane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) oddam katalog gianta na rok 1997 po polsku opisy rowerow wszystkich klas jak i technologi, artykul m.in o tym jaki rower kupic, sporo wiedzy nie tylko dla fanow marki Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez vitesse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi