Artwro Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 (edytowane) Do oddania mostek Felt krótki,nie wiem jaki kąt i długość(jakis wzmocniony bo śruby ósemki)1,1/8 cala na kierownice 28 mm(czy jakoś tak)czeka na chętnego.We Wrocku gratis,jak dalej doliczmy koszt wysyłki.https://picasaweb.google.com/art68wro/Mostek?authuser=0&feat=directlink Edytowane 10 Września 2011 przez Artwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lusza Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Biorę, chyba że już ktoś wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Mostek oddany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 19 Października 2011 Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Oddam licznik kellys kcc-09 bez bazy. Baza ma niestety przerwany kabel tuż samej bazie (masło maślane wyszło) i jest problem ze zlutowaniem tego. Licznik działa, stan wizualny na ocenę 4. Kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Oddam licznik kellys kcc-09 bez bazy. Baza ma niestety przerwany kabel tuż samej bazie (masło maślane wyszło) i jest problem ze zlutowaniem tego. Licznik działa, stan wizualny na ocenę 4. Kontakt na priv. biorę, dogadamy się na priv z wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 26 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Października 2011 (edytowane) hamulce canti STX SE plus klamki jak znajdę edit: powyższe wstępnie zarezerwowane Edytowane 26 Października 2011 przez mrmorty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Oddam mostek na stery 1 cal, niestety brakuje jednej śrubki, a otwór na tą śrubę nie ma połowy gwintu. Kupiłem to kiedyś razem z używanym rowerem i nie ma co z tym zrobić, może sie komuś przyda.. http://picasaweb.google.com/Lukasp85/26Pazdziernika2011#5667890938251576482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Sugerowany odbiór osobisty, nie ponoszę kosztów w razie wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Oddam korbę z KROSS LEVEL A2 po 5700km środkowa zębatka trochę widać zużycie + mostek ZOOM 90mm też z roweru KROSS. Za koszta wysyłki lub odbiór osobisty. Korba zaklepana Został tylko mostek Zoom Oddam korbę z KROSS LEVEL A2 po 5700km środkowa zębatka trochę widać zużycie + mostek ZOOM 90mm też z roweru KROSS. Za koszta wysyłki lub odbiór osobisty. Korba zaklepana Został tylko mostek Zoom Ok już rozdane !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Oddam Magazyn rowerowy nr 5, 6, 7 - 2011 BikeBoard nr 3, 8, 10 - 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 ja chętnie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Gazety idą do Zido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Wszystkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 tak, wszystkiej. ale jak bardzo zależy Ci na jakimś numerze konkretnie, to po przeczytaniu, zeskanowaniu mogę Tobie odesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Wiesz co chyba jednak nie chcę ponieważ interesują mnie tylko i wyłącznie 4 góra 5 artykułów to jak już dostaniesz to może byś mi wysłał na email ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin822 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Oddam 1: łańcuch hg73 i kasetę m580 9 rzędów 11-32,zębatki 44 i 32 aluminiowe z deore lx(4 śruby) przebieg wszystkiego 1200 km kaseta nie przyjmię nowego łańcucha,zębatki raczej tak(w blacie brakuje jednego zęba) może komuś sie przyda. 2:dwa łańcuchy hg53 9 rzędow używanych na szosie kazdy o przebiegu około 1000km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzyninja Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 jestem chętny na cały sprzęcior proszę podać cenę za przesyłkę oraz numer konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzyninja Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 paczka doszła. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin822 Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 2 opony Maxxis Larsen Oriflame http://pokazywarka.pl/knji5x/#zdjecie2514333 (pierwsze zdjęcie),do oddania odbiór najlepiej osobisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin822 Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Opony już oddane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsell Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Oddam korbę alu pięcioramienna bez zębatek (lewe ramie jest). Śruby do mocowania zębatek są. Służyła mi w rowerze treningowym. PS jeśli ktoś ma na zbyciu mało ściachaną oponę na tył do roweru zimowego to był bym wdzięczny. Edytowane 5 Stycznia 2012 przez kapsell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Możesz wrzucić jakies zdjęcie? Wstępnie byłbym zainteresowany. Mam na zbyciu continentale survival jakbyś był zainteresowany (niestety trochę już przejechały). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsell Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Aktualnie nie mam jak zrobic foty. Normalna korba 5ramienna, porysowana od uzycia, dlugosc 170 prawdopodobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 9 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 2 opony Maxxis Larsen Oriflame Maxxis CST- Pokazywarka.pl (pierwsze zdjęcie),do oddania odbiór najlepiej osobisty. Dzisiaj przyszła paczka. Dzięki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi