tiomek Napisano 11 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Do oddania mostek BC 1 i 1/8 cala, 110/25,4 mm + grzybek. Chcę za to 2 zł, które należy traktować, jako koszt zapakowania do wysyłki. Do tych 2 zł należy doliczyć koszty wysyłki listem poleconym 5zł (ekonom) lub 6zł (prio). Ewentualnie mogę wysłać listem zwykłym, byłoby jeszcze taniej, ale żeby nikt nie miał potem pretensji, że list się zgubił i nie dotarł. Nie ma możliwości odbioru osobistego, bo nie mam na to czasu. Więcej informacji i zdjęcia tu: http://www.forumrowerowe.org/topic/83237-mostek-bc-1i18-110254mm-grzybek/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Do oddania mam ale tylko odbior osobisty 3miasto i okolice. Korba Shimano Altus, mocowanie blatow na 5 srub, bez zebatek, na kwadrat Mostek klasyczny na stery 1 calowe czarny ze zintegrowana prowadnica linki pod hamulce canti Przednie kolo, z ktorego mozna sobie wymontowac piaste shimano z 1993 prosze na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 mam do oddania 32 szprychy DT Competition 2-1,8-2, długość 263mm, kolor czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julaswdx Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 rezerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 jakby sie julaswdx rozmyślił, to jestem w kolejce ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 nieaktualne, pierwszy zarezerował premier2 przez PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Gripy bontagera xxx lite, przyciete do 9.5cm, uzywane ale nie wysluzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julaswdx Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 rezerwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 tu nie ma co rezerwowac, bierzesz albo nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julaswdx Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 pw poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ok, zatem oferta nieaktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory6 Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Hej, Oddam amortyzator Suntour M2000N w dobre ręce. Ściągnięty prawie od razu z nowego roweru, teraz leży u mnie na półce i zajmuje niepotrzebnie miejsce a może akurat komuś się przyda... Odbiór najlepiej osobisty w okolicach ulicy Mackiewicza w Krakowie. Cena jaka mnie interesuje to symboliczna Tatra mocna;) kontakt przez gg 8851266 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepa416 Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Posiadam części od klamko manetki Deore przednia 3 rzędowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Jak coś to mogę odstąpić/zamienić na jakiś gażet rowerowy kasetę shimano HG-30 wymieniałem napęd leży i się kurzy (stan nawet nawet), fotki jak coś na maila, najlepiej odbiór osobisty w Łowiczu. No może się dogadamy co do wysyłki, szczegóły PW lub gg 13124617 Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez JaniszMTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adas651 Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 mam od groma klocków do cantileverów (bez gwintu) jakby ktoś chciał to pisać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Mam do oddania mostek A-head X-Mission długość 120mm, kąt nachylenia na oko 10-15 stopni, oraz kierownicę prostą 560mm. Całość jest odrapana i brzydka, także nada się do roweru miejskiego. Pisać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Oferta już nieaktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Oddam sztycę 27.2 z krossa, czarna, matowa, no name prawdopodobnie zoom, dość trwała, ale krótka - jakieś 20-22cm efektywnej długości (powyżej znacznika wysunięcia). Najchętniej w trójmieście za darmo, lub pocztą za koszt przesyłki. PS preferowany kontakt - gg 276615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Rogi,2 pary i pedały Accent Lithium.Zrujnowane ale może komuś się przydadzą.Za koszt wysyłki lub Wrocław bez kosztów.Poobijane przez opieranie o ścianę,a pedały po 1000 km pod ośmiolatkiem tak że stan techniczny idealny.https://picasaweb.google.com/art68wro/NaSprzedaz?authuser=0&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Zaklepuję pedały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Zaklepuję rogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Rogi,2 pary i pedały Accent Lithium.Zrujnowane ale może komuś się przydadzą.Za koszt wysyłki lub Wrocław bez kosztów.Poobijane przez opieranie o ścianę,a pedały po 1000 km pod ośmiolatkiem tak że stan techniczny idealny.https://picasaweb.go...feat=directlink. Zostały tylko rogi UNO coś tam,czarne błyszczące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Biorę rogi ! Wszystko masz na PW, odezwij się szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Rogi,2 pary i pedały Accent Lithium.Zrujnowane ale może komuś się przydadzą.Za koszt wysyłki lub Wrocław bez kosztów.Poobijane przez opieranie o ścianę,a pedały po 1000 km pod ośmiolatkiem tak że stan techniczny idealny.https://picasaweb.go...feat=directlink Zostały tylko rogi grubsze,matowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Wszystko rozdane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi