MaroS Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Przerzutka oddana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Przerzutka oddana. Podziękowania dla kolegi MaroS, przerzutka odebrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Oddam 22 numery Bikeboarda i Magazynu rowerowego (więcej bB) z lat 2005-2010 (najwięcej ~2008). Nie wiem, ile kosztowałaby wysyłka, ale jest możliwa, mogę też podwieźć gazety w okolicach trójmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokeros44 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Cześć Chętnie wezmę tak zacną lekturę. Proszę o kontakt na PW lub gg- 10207500 pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 22 Września 2010 Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Gazetki jadą w zabójczym tempie poczty polskiej do Jokerosa, a Biera i Gazda niech się wstydzą zajmowania czasu, jak potem się nie odzywają w celu sfinalizowania akcji. Panowie, tak się nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 (edytowane) Do oddania za koszty przesyłki (lub odbiór osobisty w Bydgoszczy) + symboliczne piwko: Przerzutka przednia: FD-C050 Piwoty czarne Średnia zębatka Korba na kwadrat + pedały, nieużywana stalowa Kaseta 8rz alivio po 6kk kilometrów + łańcuch SRAM PC-870 na którym była jeżdżona, nadal spisuje sie znakomicie nic nie przeskakuje, wymieniłem bo zmieniałem napęd na 9rz Gripshifty sram mrx comp lewa 3rz z microindexem, prawa 8rz Spinka sram 8rz Liczy się kolejność rezerwacji Edytowane 13 Października 2010 przez Pichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lusza Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Chętnie przyjmę zębatkę, spinkę, piwoty, kasetę i łańcuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 (edytowane) A ja bym się skusił na korbę z pedałami. Proszę o szczegóły na PW Masz może śruby do niej (na zdjęciu nie ma)? Edytowane 13 Października 2010 przez Crazyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 (edytowane) Chętnie przyjmę zębatkę, spinkę, piwoty, kasetę i łańcuch. Napisz do mnie na gg: 3684635, dogadamy szczegóły Zostały manetki, korba i przednia przerzutka. A ja bym się skusił na korbę z pedałami. Proszę o szczegóły na PW Zapraszam na gg 3684635 Dogadamy co i jak zostały manetki i przerzutka Edytowane 13 Października 2010 przez Pichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Nadal do wzięcia korba (kolega który był zainteresowany nie odzywa się), manetki i przerzutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Chętnie przygarnę korbę i manetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 (edytowane) Zamontowane do roweru nowe slx'y więc muszę się rozstać z poczciwymi Truvativ'ami IsoFlow na kwadrat Stan jak na zdjęciach, jak widać są trochę powycierane od butów - jedynie kwestia estetyczna. Zero pęknięć i tym podobnych. Blat jest praktycznie nowy, nie wiem czy przejechałem na nim 500km, jedynie dwa zęby wymagają lekkiego potraktowania pilnikiem - urok jazdy przez powalone drzewa Najmniejsza koronka trochę została wymęczona, może jeszcze przyjmie łańcuch. Środkową zostawiam sobie na pamiątkę, zresztą od niej można odrysowywać kółka suport dobrze się kręci, ale delikatnie strzela (czasem w ogóle). W zestawie: ramiona, suport 113x68 (oś x mufa), koronki 22t i 44t, kominy i śruby do ściskania ramion. Koszty to tyle ile wynosi paczka w PP, czyli jakieś 15 zeta jak się nie mylę lub odbiór w Warszawie/Mińsku Maz. Jak ktoś jest zainteresowany to proszę o PW. Edytowane 19 Października 2010 przez Patryke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwirek Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Mistrzu a samą koronkę 44T dałoby radę zabrać? ;-) Jeśli tak to klepię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjotka Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 zaklepuję korbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Niestety oferta już nieaktualna, odpowiedzi otrzymałem dosłownie już parę minut po poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzyninja Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Korba odebrana. Świetny kontakt i duże zaangażowanie użytkownika Patryke w realizację transakcji. Duuży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QETUO1 Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 witam Chętnie przyjmę manetki sram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrixTer Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Bardzo chętnie przygarnę sztyce 27.2/400 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulas Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 A to nie koncert życzeń tylko jak ma się coś do oddania to się tu zgłasza, a nie jakieś zamówienia składa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkapa666 Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 prawa klamkomanetka deore lx, rocznik stary;/ problem przy zrzucaniu. cena przesylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Jeśli na 7 biegów, to chętnie przyjmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekziom1 Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 jeśli moojmisiu nie byłby zainteresowany to ja rezerwuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Do niczego niepasującą sztycę ACCENT 30.2 najprostszy model,czarny mat,stan prawie idealny oddam po kosztach wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichu Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Ja biore, do mojej ramy pasuje. Jestem z wrocka wiec napisz na GG 1803512 to sie zgadamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Ja biore, do mojej ramy pasuje. Jestem z wrocka wiec napisz na GG 1803512 to sie zgadamy:D Nie posiadam GG,ale mogę gdzieś podwieźć w ciągu dnia.Tel 509 273 545.Cieszę się że nie wyrzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi