Skocz do zawartości

[pomoc] Masz coś na zbyciu? Daj innym ;] (przypominam że w tym temacie piszemy co mamy na zbyciu!)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Na amortyzator się piszę na 100%, mostek też bym wziął chyba że np ktoś będzie brał w komplecie z kierą - skoro Krk, to podeślę kolegę żeby odebrał:) Tylko jakieś szczegóły trzeba by ustalić

Napisałem do Ciebie na PW

Napisano
Oddam mechanizm korbowy Shimano TX-71 z BB Thun czy jakoś tak, korba ma przejechane około 3500 km, ale jakoś szczególnie zjechana nie jest. Odbiór osobisty w Poznaniu lub Jarocinie - zainteresowanych proszę o kontakt na PW.

Mam jeszcze kasetę nówkę sztukę - 8 biegów, rozstaw zębatek 11-28, SR Suntour PF - trwałe toto nie jest, ale na sezon może wystarczy :) Odbiór jak wyżej.

Wszystko wyszło... W chwili obecnej szpeja na wydaniu brak

Napisano

Paweł-Sz jestem pod ogromnym wrazeniem.. zadbal idealnie o zapakowanie.. paczka doszla szybko. czesci w stanie idealnym.. beda sluzyly dlugo. Dzieki wielkie:)

Napisano

oddam rame speedo coś ok 18 cali stalówka tzw full ale nie taki makro jakie są w markecie ale troche lepszy bo za cały nowy rower dałem 1900 zł ale to pare lat temu brakuje dampera . Wysyłka ok 30 zł

Napisano

mam do oddania nowe, nieodpakowane pedały platformowe "AIM City" czy coś w ten deseń z gumowymi nakładkami antypoślizgowymi. najlepiej w Poznaniu, bo nie wiem czy warto wysyłac;)

Napisano

Niestety nie mogę co do niektórych odpisać na priva ,ciągle błędy wyskakują w związku z tym wiadomość do: dawidszew Gucio112 Stoofek Cassone niestety panowie spóźniliście się byli szybsi od Was .A kto pierwszy ten lepszy