GZA20 Napisano 27 Września 2008 Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Ponawiam pytanie czy ktoś chce ten amorek suntora? Bo jak nie to wyląduje w koszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 27 Września 2008 Udostępnij Napisano 27 Września 2008 DO KOSZA?! Nieee.... Szczerze mówiąc, do roweru nie potrzebuję, to nie pisałem, ale jeśli naprawdę miałbyś go wyrzucić do śmieci, to ja go ocalę Poeksperymentuję z nim, albo wsadzę do roweru taty, albo coś. Albo schowam na przyszłość, przyda się kiedyś na pewno. Nawet blisko mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 28 Września 2008 Udostępnij Napisano 28 Września 2008 czy któryś z wymienionych amorków, jest na stery 1' a nie ja 1'1/8? potrzebuje taki nie musi być pierwszej świeżości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chicken002 Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ja bym wziął ten amorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ten amorek czyli ten który ja mam na zbyciu? Jak chcesz go to napisz do mnie na gg: 6095654 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vistat Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ja mam siodło ale od razu mówię jest rozwalone niedługo zrobię zdjęcia całkiem fajne kupuje takie drugie ale jedna ta prowadnica czy jak to tam się nazywa jest przekrzywiona więc chcesz to bierz ale to chyba tylko dla desperatów odbiór tylko osobisty w Krakowie okolice rynku galeri krakowskiej M1 czy Cearrfura w sumie to wszędzie gdzie tylko jest jakiś większy sklep czy jakaś charakterystyczna budowla bylebym się nie zgubił dowożąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 czy któryś z wymienionych amorków, jest na stery 1' a nie ja 1'1/8? potrzebuje taki nie musi być pierwszej świeżości Ja być może niedługo będę miał na zbyciu taki rura 175 mm Suntour XCT zalany olejem, ogólnie widać po nim że ma prawie 3 lata na pewno nie jest w dobrym stanie technicznym i bardziej nadaje się na śmietnik niż do jazdy ale lepsze to niż jakiś zoom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 to nie tablica ogłoszeń o poszukiwaniach części, tylko miejsce w którym się części rozdaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 do wziecia: kiera speca karbon no name 25.4, 59, flat, steam thomson elite 130,5, seat post thomson elite 30.9, 410, seat back. black + pokrowiec z masterpiece (on my bike) rear przerzutka xtr 952, pedaly shimano 540 i 505 zdjecia zalaczone jesli sa chetni to ww czesci moga byc w polsce 2-go stycznia 09 pozdrawiam seat post zarezerwowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Byłbym zainteresowany XTRem i 540. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Byłbym zainteresowany XTRem i 540. niestety zostaly tylko pedaly 505 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Z wszystkich części zostały tylko 505 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 505 tez znalazly nowego wlasciciela to na razie tyle (mam nowy crankset tzn ze obecny + suport beda tez do wziecia xtr960 ale to moze luty, marzec), nie omieszkam powiadomic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 witam! potrzebuje blaszki do juicy 5 do zacisku takiej jak załączona na fotce... za wszelkie namiary, gdzie mógłbym taką dostać wielkie dzięki lub jeśli ktoś taką ma... i nie potrzebuje proszę o kontakt: mail: niezgoda.bartosz@gmail.com gg: 5611116 z góry wielkie dzięki, pozdrawiam, Bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Oddam przerzutka przód SHIMANO Alivio (08) M413 w bardzo dobrym stanie a nawet zaryzykuje stwierdzenie idealnym Mam też jakieś śmieci jak gripy kellysa z tegorocznego salamandra, jakieś odblaski z kół Odbiór tylko osobisty na terenie Łodzi. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Tomato - możesz ją dla mnie odłożyć? Jeśli będę w Łodzi to ją odbiorę, chyba że poproszę brata, może on odbierze . A może bywasz na Lumumby? On tam studiuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Ok zostawię Ci ją. Do odbioru na Piotrkowskiej 270. Dokładnie co i jak na PW. Teoretycznie mogę z nią gdzieś podskoczyć, ale ciężko będzie mi coś zaplanować. A u mnie możesz odebrać jak będziesz w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Oddam prawie darmo (koszt wysyłki ) korbę STX Special Edition, 42 zęby na blacie. Korba ma jedną wadę, sklepane gwinty od ściągacza. Pochodzi z roweru braciszka i biedak nie wiedział, że trzeba ściągacza użyć. Jak ktoś chce to może się udać do jakiegoś serwisu w celu poprawienia gwintów. Tak poza tym to korbka jest bardzo ładnie zachowana, zęby niezużyte, idealna na zimówkę. No i stare Shimano to nie dzisiejsze sh*tmano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chicken002 Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 wstepnie zarezerwuje a można prosić fotki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Prosić można zawsze Zapomniałem dodać, że brak jest śrub mocujących. Długość ramion to 175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chicken002 Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a jeszcze takie pytanie on jest aluminiowa i czy te blaty są proste bo to są chyba te 3 blaty czy musze dokupić sobie bo jak tak to biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Według mnie blaty są prościutkie ale ta korba nie była ujeżdżana od około 5 lat więc nie mogę okręcić jej przy ramie i na 100% stwierdzić. Ale jak patrzę to żadnego skrzywienia nie widać. Ramiona i największy blat to alu, reszta jest stalowa. Przypominam, że chcę tą korbę oddać za darmo i nie udzielam na nią żadnych gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chicken002 Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 to ile wysyłka i prosze o dane do przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Wiadomość na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Oddam za friko (lecz obdarowany pokrywa ewentualny koszt przesyłki) dwa mostki CODA. Zapewne do Lefty'ego, czyli pewnie 1,56". Jeden czarny, 140mm. Drugi srebrny, 120mm. Oba dla kierownicy 25,4mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi