pszemoo Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Kody rabatowe do sklepu www.run4fun.pl każdy daje 5% rabatu: Run4Fun.pl-NEJGC-MOAPO-I34BZ-CW7D8-TE4Y0 Run4Fun.pl-N32CJ-40XNG-AA4LZ-S43XF-3ACBO Run4Fun.pl-K42P2-3C65P-P9QNX-7X7BI-74NB2 Run4Fun.pl-2FDFQ-1ZU4P-W812D-RSNHF-LOCT0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Witam.Oddam sztycę 27,2.Krótka 20cm.Stan mocno porysowana jak na zdjęciach ale sprawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Jestem chętny, napisz proszę na pw szczegóły :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Sztyca zarezerwowana dla @akkwlsk do odwołania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Kłaniam, Podbijam. Jestem w tripolis na początku stycznia, 2-5 dokładnie. Teraz moge wysłać. Jak nie bedzie potrzeboskich idzie na hasiok. Sztywny, stalowy widelec MTB pod fałki, wymontowany laaaata całe temu z Unibike Mirage bodajże... A2C 400mm, stery nakęcane 11/8. Szacunek... I. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Wyslalem wiadomosc priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Kłaniam, Kokpit zaklepany. Widelec również. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Witam.Oddam sztycę 27,2.Krótka 20cm.Stan mocno porysowana jak na zdjęciach ale sprawna. Sztyca ponownie aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 ok zaklepane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Licznik z lidla. Brak magnesu. Prawdopodobnie działa, ja nie używam, może komuś się przyda.Oddaję jako "stan nieznany". Wysyłka przy przedpłacie, polec eko 8 zł / polec prio 8.8 zł. W cenę wliczam kopertę bąbel. Chętni niech zaklepują w temacie, nie przez PW. Łodziaki -> odb. osobisty na Żubardziu. Edytowane 14 Stycznia 2017 przez Dziubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Skoro już jesteśmy przy licznikach... Może komuś się przyda,crivit ian 73021,sam licznik sprawny,niestety kiedyś zgubił się nadajnik i teraz leży odłogiem. Może ktoś jest w odwrotnej sytuacji i coś poskłada do kupy. Jakby coś możliwy odbiór w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 14 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 (edytowane) oddam świeży karton na rower. odbiór tylko we Wrocławiu. Edytowane 14 Lutego 2017 przez ZbyszekZmysichKiszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Oddam dwie opony GEAX ARGO 2.00 zwijane za cenę przesyłki. [ 20 PLN pocztą ] Przebieg lekko ponad 5k km, jedna mniej zużyta sezon po mieście pojeździ jeszcze, bardziej zużyta już raczej nie. Jest minimalnie przecięta przez szkło [ nie na wylot, oplot jest nienaruszony ] http://s10.ifotos.pl/img/201702181_aweqxwq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 (edytowane) oddam najlepiej za free z odbiorem własnym zacisk sztycy Promax (nowy). Za dopłatą wysyłka Poczta Polska/tylko w soboty. spec:Model: MX38-RTŚrednica: 28,6mmMateriał: aluminiumSystem montażu: śrubaKolor: czarny polerWaga: ok. 26g Edytowane 25 Lutego 2017 przez bardok206 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Wezmę zacisk reszta na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Licznik z lidla. Brak magnesu. Prawdopodobnie działa, ja nie używam, może komuś się przyda. Oddaję jako "stan nieznany". .... Wysyłka przy przedpłacie, polec eko 8 zł / polec prio 8.8 zł. W cenę wliczam kopertę bąbel. Chętni niech zaklepują w temacie, nie przez PW. Łodziaki -> odb. osobisty na Żubardziu. Czy jeszcze aktualne? Byłbym chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Licznik z lidla. Brak magnesu. Prawdopodobnie działa, ja nie używam, może komuś się przyda. Oddaję jako "stan nieznany". Wysyłka przy przedpłacie, polec eko 8 zł / polec prio 8.8 zł. W cenę wliczam kopertę bąbel. Chętni niech zaklepują w temacie, nie przez PW. Łodziaki -> odb. osobisty na Żubardziu. Oddane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 (edytowane) Koło, oddam koło! Piasta- 6 śrub, Deore, czarna Obręcz - Rodi 26", biała Stan - szczerze mówiąc nie pamiętam bo koło od 2 lat leży szczelnie zapakowane do wysyłki, ale się nie doczekało. Na pewno 2 lub 3 szprychy strzeliły, piasta nie pamiętam ale koło do końca jeździło. Edytowane 15 Marca 2017 przez siimon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymony Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Na pewno 2 lub 3 szprychy strzeliły, piasta nie pamiętam ale koło do końca jeździło. Z przodu, czy z tyłu jeździło to koło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Koło już zaklepane przez Majka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Cześć Przy okazji wymiany biurka przeszukałem czeluści starego mebla i znalazłem chwyty 80 mm pod revoshift i wspomniane już revoshifty w konfiguracji 3x7 - model sl-rs35. Może ktoś składa jakiś bułkowóz czy zimówkę i szuka oszczędności to mu się przyda , bo mi są już zbędne. http://imgur.com/a/uANVV Manetki są jeszcze ze starymi linkami - używane około roku i tyle samo później przeleżały. Jak ktoś będzie potrzebował krótsze linki to od biedy można obciąć stare , ale wiadomo , że nowe nie zaszkodzą. Chwyty są bardzo twarde i o tym z góry mówię , jeden zaczyna się otwierać na końcu ale pojeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Witam.Oddam sztycę 27,2.Krótka 20cm.Stan mocno porysowana jak na zdjęciach ale sprawna. Nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Oddam dwie opony GEAX ARGO 2.00 zwijane za cenę przesyłki. [ 20 PLN pocztą ] Przebieg lekko ponad 5k km, jedna mniej zużyta sezon po mieście pojeździ jeszcze, bardziej zużyta już raczej nie. Jest minimalnie przecięta przez szkło [ nie na wylot, oplot jest nienaruszony ] http://s10.ifotos.pl/img/201702181_aweqxwq.jpg Jeszcze Aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 (edytowane) Hej Mam do oddania : - kierownicę zoom , podobno alu - tak jest na niej napisane , długość 600 mm , wznos 10* , albo gięcie 10* , mocowanie 25.4 z tego co mierzyłem. - Mostek prawdopodobnie też zoom , długość 110 mm , wznos jak pamiętam 15* , pod rurę 1 i 1/8 , mocowanie kierownicy pod wspomnianą wyżej kierownicę - 25.4 - Wspomniane wyżej revo shift-y - Wspomniane już chwyty 80 mm pod revo shift - Stery diatech - nie wiem w jakim są stanie dokładnie , bo dostałem je razem z widelcem a złożyłem na swoich , ale wyglądają na trochę wyślizgane. Organoleptycznie nie chodzą najgorzej , pomimo tak wyślizganego pierścienia do kasowania luzu. Pod główkę 1 i 1/8. Gdzieś jeszcze powinienem mieć praktycznie nową manetkę M310 pod 8s - przejechała nawet nie 1000 km , przerzutkę przód fd-tz30 i koło 26" pod wolnobieg i v-br - [obręcz euroline 19c , szprychy stal , piasta stal , nie wiem jaka] Tylko najpierw bym je musiał znaleźć Edytowane 5 Czerwca 2017 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi