100lar3k Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 (edytowane) Nie mogę już edytować posta wiec mała aktualizacja w kolejnym Paczki wysłane, przed chwilą wróciłem z poczty. Wszyscy już dostali info na PW. Dzięki wszystkim Mam nadzieję, że będzie się dobrze wszystko sprawowało. Edytowane 5 Maja 2016 przez 100lar3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Bardzo dziękuję, przyda się do zimówki która unika nowych części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Również dziękuję, jeśli mimo wszystko sakwa nie przypadnie mi do gustu, to na 100% trafi ponownie do tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Dwie drutowane opony Bontrager 29-2, które już lepszę dni mają za sobą. Klocka na czole opony zostało około 1mm. Odbiór preferowałbym raczej osobisty (Bydgoszcz-Osowa Góra). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1234 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Witam Mam do oddania dwie opony szosowe Maxxis Dolomites 700x23c Jedna opona uszkodzona - rozciężcie około 2mm na wylot. Widoczne na zdjęciu (trzeba nacisnąć na oponę, żeby było w ogóle widoczne) Jest to jedyne uszkodzenie jakie udało mi się znaleźć. Opony mają przejechane około 900km Kosz wysyłki to pewnie max 20zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 @@tomek1234, Rezerwuje oponki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Mam na zbyciu sporo używanych dolnych lagów z prostszych modeli Suntoura. Może się komus przydadzą. Nie będę fotek robił bo jest tego za duzo. Jak cos to pisać np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirek988 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 (edytowane) Cześć. @@ACTIVIA, miałbyś może białe lub czarne lagi bez piwotów do XTR 100 mm.? Edytowane 27 Maja 2016 przez Pirek988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Mam na zbyciu kilka opon, Smart Samy z prawej są na 29", reszta 26". Race King z lewej w najlepszym stanie, za niego jakieś piwko i niech służy, reszta opon w średnim stanie, mogą być jakieś pęknięcia. Odbiór w Magdalence pod Warszawą, poczta nie wchodzi w grę. Zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triszer Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Witaj, dziś wieczorkiem mogę zabrać 26tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Jeśli by były wolne, to chętnie skuszę się na RK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Zostały tylko Smart Samy 29". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 (edytowane) jaki jest dokładny rozmiar Smart Samów Edytowane 1 Czerwca 2016 przez grande1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 2,2 albo 2,25, w niektórych miejscach są pęknięcia na bokach, ale myślę że jeszcze pojeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 (edytowane) Mam na zbyciu amorek. Nie wiem co to jest i w jakim stanie jest wewnątrz lecz działa i to dość fajnie. Mam go od klienta który zmieniał na powietrzny. Zainteresowanego proszę pisać na PW Amorek oddany do mrmorty Edytowane 26 Lipca 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gites Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Wygląda jak stary Bomber od Marzocchi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Spóźniłem się, szkoda, bo widelec wręcz kultowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gites Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Prawda... i te słynne katalogi Marzocchi ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 A ja tam znam się ogółem na Suntourze i co mi jakieś właśnie takie zostawiali wymieniając na powietrzaka to traktowałem to jako złom i dawałem sąsiadom na złom, A tu się teraz dowiaduje że tak wam na nich zalezy. Nawet ten chciałem dać na złom lecz coś mnie skusiło żeby dać tu na forum w tym dziale z myślą że może się komuś przyda. Dobra jak będę miał inne to powystawiam bo aż szkoda pomyśleć jakie złomki miałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Widzę, że warto zaglądać. Może mi się uda zamienić mojego wysłużonego Suntoura Axona z 2005 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Mam na zbyciu sprawny komplet hamulców hydraulicznych magura. Mocowanie zacisków - nieznane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 To nie są czasami zaciski na zwykły is? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellfirez1 Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 (edytowane) Zaklepane Edytowane 29 Lipca 2016 przez hellfirez1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Jeśli hrllfirez1 nie weźmie to ja chętnie Moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Mam zwykłe (obręcz zwykła - nie podwójna) aluminiowe przednie koło 26" na zbyciu. Wycentrowane. Leży i leży, jak nikt nie będzie chciał to pójdzie na złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi