Gość Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Hej, do oddania 1. 1szt Kenda brakeer anti-lek 26x1,95. bieznik i boki super, na brzegu lekko widac drut w 2ch miejscach. Powinna sie ulozyc bez problemu. 2. Srebrna kiera bulls prosta, szerokosc 56cm. posiada kilka rys. Odbior osobisty Waw, Bemowo lub M.Politechnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Witam. Oddam dwie pary klockow ktore siedzialy w Shimano M665. Jeden zestaw metalikow, drugi zywiczne. Zdjecia w linku: http://www.fotosik.pl/u/gajutrw/album/1784993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1x3r3k Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Mostek stalowy no name. Niestety nie wiem jaka długość wiem ze jest 1/1-8 a tu fotki odbiór tylko Piaseczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 witam Oddam wysłużone prze zemnie buty SPD sl/SPD gaerne rozmiar 43/44 może, ktoś się skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desper1 Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 ja chętnie przygarnę te buty kupiłem rower z pedałami spd a nie mam do tego butów pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 ja chętnie przygarnę te buty kupiłem rower z pedałami spd a nie mam do tego butów pozdr Pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bop3 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Do oddania parę drobiazgów.Paski do nosków czarneKoronka 13T Shimano pochodząca z kasety SLXGumowe chwytyTarcza hamulcowa 160mmPrzelotka na ramę zmieniająca górny/dolny ciąg przedniej przerzutkiPrzerzutka przednia Favorit obsługiwała dwie zębatki 42 i 53zOdbiór osobisty Warszawa lub paczkaZdięcia:https://picasaweb.google.com/116419085586729319249/NaSprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 oddam oslone oryginalna do korb shimano na 4 sruby do zebatki 44 akurat moje pochodzila z korby xt, ale pasuja do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Koronka 13T Shimano pochodząca z kasety SLXTarcza hamulcowa 160mm To ja rezerwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekleczkowski Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Mam do oddania licznik z biedronki. Na 99,9999% sprawny tylko baterie rozładowane a nie mam innych by podmienić i mieć 100% pewności. Odbiór osobisty w Starogardzie Gdańskim lub mogę nawet wysłać. Edytowane 9 Lipca 2015 przez tomekleczkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desper1 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazycode Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Witam, Chętnie oddam w dobre ręce dość pokaźną kolekcję gazet rowerowych od roku około 2008 (większość to bikeBoard, ale znajdą się też Magazyny Rowerowe). Znaczna część jest w stanie nienaruszonym. Preferowany odbiór osobisty w Białymstoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Jakbyś dał radę w paczkę wrzucić to ja chętnie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 O bikeboardy sam bym chętnie pare przyjął ale kolega mnie uprzedził. Może byśmy się podzielili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Miałem podobną ilość gazet komputerowych. Taka ilość może ważyć z 15kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 (edytowane) Hej,do oddania1szt Kenda brakeer anti-lek 26x1,95. bieznik i boki super, na brzegu lekko widac drut w 2ch miejscach. Powinna sie ulozyc bez problemu. 2szt Schwalbe Tyrago 700x40c czaarne z reflexem, bez dziur, przebieg ok 6kkm, bieznik został po bokach. 2szt Conti Sport Contact 700x32C - generalnie opony o prawie zerowym przebiegu, ale maja spękane boki. Moze sie komus przyda na jakies palenie gumy czy cos na czarna godzine, albo do podmianki w rowerze ktory leci na sprzedaż :> Edytowane 23 Lipca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfkrieg Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Rezerwuję Kendę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 2szt Conti Sport Contact 700x32C - generalnie opony o prawie zerowym przebiegu, ale maja spękane boki. Poszło na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Conti Sport Contact 700x32C Poszły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 za kilka dni bede mial do oddania rame szosowki, rozmiar 20 cali. odbior we wroclawiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sertom Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 O, to może ja bym coś wytargał? Sprawna? Daj jakieś zdjęcia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 rama jak najbardziej sprawna, byla niedawno odmalowana. aluminiowa, glowka pod sterowke 1,18 cala, rurki colombusa. rower mam w garazu, zolty condor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sertom Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 A to ja odstępuję, myślałem, że będzie jakaś staroć, staloć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pre100n Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Jeśli Sertom zrezygnuje, a temat aktualny to byłbym chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 rama plus sztyca oraz mostek wstepnie sa zaklepane do srody. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi