Mod Team durnykot Napisano 27 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Nie wiem, nie zakładałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 (edytowane) @@durnykot, wstępnie rezerwuję Edytowane 27 Stycznia 2015 przez zukikiziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 27 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 uwaga ludziska widać mi jajka tak Materiał w kolorze czerwonym podkreśla kształty męskości - vide słynne foto polskiej reprezentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Może komuś się przydadzą naklejeczki. Mam na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 28 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Spodenki nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 ACTIVIA@Możesz podać rozmiary sztyc które posiadasz ? Niedawno uszkodziłem sztyce w starym giancie i być może któraś będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 A jaki potrzebujesz, podaj średnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Może komuś się przydadzą naklejeczki. Mam na zbyciu To ja bym poprosił do najtańszego listu, branżowych naklejek nigdy dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 MikeSkywalker Odpowiedź na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu2410 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 (edytowane) z chęcią bym takie 2 naklejki przyganą i zebatke 22 Pw nie mogę wysłać pW do użytkownika activia Edytowane 28 Stycznia 2015 przez grzechu2410 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 A jaki potrzebujesz, podaj średnicę Muszę w rowerowym zmierzyć, bo suwmiarka gdzieś mi zginęła Napiszę Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 z chęcią bym takie 2 naklejki przyganą Rezygnuję z naklejek także są Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 grzechu2410 to pisz przez mail co jest na mojej stronie www.activia.sgl.pl mam tarczę i naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 29 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 przyganą po jakiemu to?@Activia - Piotrek wyczyść skrzynkę wiadomości na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Przydało by się. Już usuwam Edytowane 29 Stycznia 2015 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herosa Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 (edytowane) Oddam za darmo nową spinkę KMC 6,7,8 rzędów na terenie Wrocławia, lub jak ktoś potrzebuje kawałek używanego łańcucha HG40 Edytowane 22 Lutego 2015 przez herosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 (edytowane) Do oddania tarcze SM RT 62 CL plus klocki do tych tarcz od BRM 575 ,zdjecia w galerii ogólnej.Stan jak widać,mają ze cztery lata(wnioskuję po wieku roweru)zamieniłem na inne.Nie wyrzucam,może komus się przyda,oczywiście preferuję odbiór osobisty.Aha, tarcze 160 mm.Tylko odbiór osobisty,taka promocja dla autochtonów. Edytowane 22 Marca 2015 przez Artwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 szkoda że nie wysyłka .. a szukam akurat tarcz na spróbowanie zamiast ashimy aro, by połączyć z 975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Ma ktoś jeszcze naklejki na zbyciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Tarcze oddane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 (edytowane) Dostałem w paczce kupon rabatowy na zakupy:STK9911 www.sportfuel.pl rabat 10 zł Edytowane 26 Marca 2015 przez qrczakzul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam kod 50% off na Sigma Data Center 3.0 WWW.SIGMA-DATA-CENTER.COM JFBF-OAXN Jak ktoś wykorzysta, niech napisze, żeby było wiadomo. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez zukikiziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Oddam za darmoche dolne lagi do amorków XCT, XCM, XCR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 przypominam że wszelkie rozmowy na temat oddawanych przedmiotów kierujemy na priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Oddam hamulec mechaniczny "Unique", klocków zostało ponad 70% mocowany PM, działał na 160mm tarczy, metaliczne klocki, wyczyszczony, nasmarowany, koszt wysyłki około 10zł poleconym, można odebrać w Bytomiu Brakuje śruby baryłkowej. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez talento259 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi