Mod Team mrmorty Napisano 27 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2014 dwie manetki sh*tmano takie co to kciukiem się naciąga i w trakcie robią " tryk tryk tryk" Prawa na 6 s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 27 Września 2014 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Rozumiem, że masz manetkę prawą indeksowaną na 6b. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 29 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2014 pisz na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szklankakoli Napisano 16 Października 2014 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Witam Do oddania mam szkła wymienne od Arctica S30: pomarańczowe + bezbarwne. Może komuś się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Opony Conti RK 26x2.0 w stanie jak na foto.Jedyny mankament to że odbiór tylko osobisty.https://plus.google.com/photos/101311391734369339571/albums/6071271027878581937 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamSiwy Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 (edytowane) Oddam 2 klamki... tanie, najtańsze, ale aluminiowe. Właściwie nowe. Wyglądają prawie jak te ze zdjęcia: http://sparrow-bike.pl/zdjecia/371_4.jpg Mogę wysłać. -Adapter is-pm 160mm przód Anodowane na czerwono aluminium Edytowane 17 Października 2014 przez AdamSiwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 napisałem pw odnośnie klamek. Szkoda że continentale to tylko odbiór osobisty bo bym wziął. Akurat składam rower to by mi się przydały no ale cóż. Do Wrocławia nie pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Opony oddane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Adapter is-pm 160mm przód Anodowane na czerwono aluminium Z chęcią przygarnę, ale możesz zarzucić fotką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamSiwy Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Klamki i adapter oddane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 3 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Kupon 18 zł do aplikacji BikeCity Guide: EAD YLF NNS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Buty spd diadora, szosowe, rozmiar 39. Stan: jak nowe, mają jeszcze cenę 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty. Sprzedający 4YourBike ma dla Ciebie kod rabatowy na kolejne zakupy! Kod wykorzystasz na wybrane produkty z jego oferty na Allegro. Zniżka 10 % Twój kod rabatowy: qdAHEjdaNzXY Kod ważny do: 2014-12-24 Kod wykorzystasz wyłącznie przy zakupach Kup Teraz. Kod jest wielorazowy i możesz się nim dzielić. Link do gościa:http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=29153605 Edytowane 11 Grudnia 2014 przez qrczakzul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcinek Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Mam karton po rowerze. Można spakować w nim rower do wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Dziękuję koledze Szklankakoli za szkła do Arctica S30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Posiadam kupon rabatowy do CentrumRowerowego na kwotę 20zł, przy zakupie powyżej 100zł, ważny do końca roku. Jeśli ktoś chce to proszę o info na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Rama "MTB", chyba stal, z mojego pierwszego roweru "MTB", kupionego w 1995r. w sklepie w Kielcach.. Rower nazywa sie chyba iTek Nebraska. Rozmiar cos kolo M. Odbiór raczej osobisty. Lakier w dobrym stanie, Rama prosta. W komplecie chyba jest sztyca i zacisk. Mialem tez gdzies stery, kiere i wideł, hamulce canti od tego wynalazku...ale to wymagałoby przekopania archeo. EDIT: pod widelce 1 cal. wkład suportu włoski . Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triszer Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 cinol123 - wysłałem info w sprawie ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Dodam ,że na zbyciu mam adapter is-pm 160mm na tył. Dostalem z hamulcem a nie potrzebuje. Oddam za koszt wysyłki + piwka Nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Witam Serdecznie Oddam za darmoche nowe tarcze do mechanizmu korbowego. Tarcze są oryginalne stalowe ze shimano 22T. Liczę na uczciwość waszą w tym że chcę żeby to trafiło do rąk osób którzy to naprawdę potrzebują a nie do dalszej odsprzedaży Edytowane 4 Stycznia 2015 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Gdzies Ty tego tyle uzbieral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 4 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Piotrek, do starej korby XT na kwadrat podpasują? Jeśli tak to rezerwuję jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Tego XT z którego masz rocznika. Ponadto rozstaw jest chyba taki sam w mechanizmach korbowych Shimano TARCZE JUŻ ODDANE Na zbyciu mam jeszcze sporo innych pierdołek, tj: Klamka do hamulca hydraulicznego Tektro Auriga Klamkomanetka NEXUS 8 biegowa prawa Sztyca podsiodłowa 31,8 x 400mm Edytowane 4 Stycznia 2015 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pre100n Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Activia - poszedł priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi