alagor96 Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Jestem zainteresowany kierownicą, jak możesz to napisz jakie byś chciał piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 ponawiam, mam do oddania matryce z laptopa, 17,3 cla, 1600x900. za 2x4pack warki strong. odbiór we wrocławiu. lub 4x4. jak w jakims jeepie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 23 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Przypominam, temat służy do oddawania zbędnych rzeczy za free, ewentualnie za symbolicznego browara. Jak ktoś ma smaka na większe ilości piwka to jest "giełda" gdzie graty można sprzedać, a uzyskany w ten sposób dochód przeznaczyć na czteropaki w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Kask rowerowy z Lidla do oddania, za przysłowiowe "piwko", dwa, urwała się klamra na szyję. Rozmiar 58-64. Stan: nieużywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 @Fenrir, oddaj do Lidla, dostaniesz kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Nie mam rachunku. Może ktoś przyjmie, i tak na mnie to wygląda fatalnie, na moim łbie, będę musiał inny kask kupić. Ewentualnie zamienie się na mocno uzywany kask w podobnym rozmiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemoo Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Nie mam rachunku. Może ktoś przyjmie, i tak na mnie to wygląda fatalnie, na moim łbie, będę musiał inny kask kupić. Ewentualnie zamienie się na mocno uzywany kask w podobnym rozmiarem. Spróbuj oddać, podobno w Lidlu nie trzeba paragonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Nie mam rachunku. Płaciłeś kartą czy gotówką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Za zwrot kosztów wysyłki plus ew. piwo mogę oddać zaciski i klamki (bez przewodów) Avid Elixir 3, białe. Stan ich jest mi nieznany. Były rozkręcone jakieś 8 miesięcy temu i tak przeleżały ten okres. Podczas demontażu były sprawne, nie mam pojęcia jak jest teraz, czy te resztki DOT'a coś złego z nimi zrobiły. Zainteresowanym mogę podrzucić zdjęcia na PW. Peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Zaklepuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Kto pierwszy ten lepszy, heble lecą do merc1011. Jak będę miał coś jeszcze na oddanie to napiszę w tym wątku Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 2 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 mostek 10 cm mocowanie na 1 1/8 cala. Oddam za "piwo". mostek aktualny? jak coś to biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merc1011 Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 hamulce doszły są w świetnym stanie. dziękuje pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Kask w rozmiarze S, bez naciągu, dziecięcy, nowy. Oddam za cenę przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ska Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Witam, do oddania kompletny napęd: korba, kaseta jakaś srama, łańcuch sram pc-803 i wkład suportu. Wymieniłem na nowy i ten mi leży nie potrzebny. Napęd w sumie działa i nie przeskakuje a po zębach widać że jest szansa przyjąc nowy łańcuch lub mniej wyciągnięty od obecnego (nie obiecuje:P). Kaseta ma jeden wyłamany ząbek. Nabywający pokrywa koszt przesyłki (+/-10 zł) i ew flaszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sertom Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 No to zaklepuję napęd, coś tam użyję jeszcze z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ska Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 witam niestety jeden z kolegow byl szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 ehh szkoda wziąłbym kasete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Mam taki czujnik do licznika,od jakiego modelu to pojęcia nie mam. http://tufotki.pl/6iVFP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Oddam nadajnik i ,,siedzisko" dla licznika crivit (lidl) licznik moge dorzucic ale nie działa prawy przycisk. Do tego obręcz Kross + wolnobieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 (edytowane) Oddam za "co łaska" i koszt wysyłki (7zł polecony ek) KASETĘ Shimano CS-HG 30-8i 11-32 ośmiorzędowa http://e-fotek.pl/images/22359934799349390142.jpg Tutaj fota. Nowego łańcucha nie przyjmie. Przejechanie około 1600- 1800km Można odebrać w Bytomiu - do dogadania. Info na PW Edytowane 6 Września 2014 przez talento259 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 6 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Września 2014 sorry, ale jaki jest sens oddawać kasetę która nie przyjmie nowego łańcucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Taki sens, że ktoś może mieć zużyty łańcuch i się to zgra. W końcu jest to temat "masz coś na zbyciu" - ja mam, więc tutaj piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 (edytowane) Kurka moja mama ma na swoim rowerze prawie taki sam dystans zrobiony tylko że ma łańcuch 7 rzędowy i wszystko na 7 rzędów. Jak myślisz przyjąłby tą kasete łańcuch który ma zrobione 2100 km? Tylko czy łańcuch nie musiałby być dłuższy? Edytowane 7 Września 2014 przez marcinek1992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 7 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Września 2014 (edytowane) Nie tylko dystans się liczy, ale sposób jazdy. Jak ktoś lubi mocno cisnąć w 1000km rozciągnie łańcuch bardziej niż ktoś kto lubi lżejsze przełożenia w kilka tys. km. mrmorty ma rację, nie ma sensu oddawać używanej kasety bez łańcucha z którym jeździła, jeśli nie przyjmie ona nowego. To czy inny używany podpasuje to loteria, szkoda diengów nawet na te koszty wysyłki, lepiej wypić browara. No chyba że ktoś lubi zabawy z pilnikiem/dremlem i dobie kasetę naprawi . Edytowane 7 Września 2014 przez sznib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi