Mod Team mrmorty Napisano 10 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Jakbyś zmienił zdanie co do wysyłki to daj znać na priv. Wszelkie koszta oczywiście pokrywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 mrmorty bo Ci lata braknie na zlozenie maszyny manetka z przerzutka doszła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 bo Ci lata braknie na zlozenie maszyny tiaa panie - jest progres, zamontowałem nawet hamulec na tył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 http://www.skleprowerowy-duda.pl/userdata/gfx/914f28ba6a5b8bab8dc2a1fabd7e5e96.jpg Ktoś chce w cenie wysyłki + piwko. Używana ale sprawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Oddam tylne koło. 26" jakies retro MTB nz wolnobiegiem. Piasta Shimano Altus obręcz no-name. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 jeśli na 8(ewentualnie 7) rz to biorę - sąsiadowi się bajk rozkraczył i głowę suszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 @llancer ile za ta pompke lacznie by wyszlo i czy jest uchwyt do roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Kod do www.centrumrowerowe.pl na 10 % rabatu na hamulce: BRAKE10 Ważne do 1 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Nie bardzo to z rowerami, ale nie wiem gdzie to dodać. Do oddania mam dwa rabaty 10,00 zł na indywidualny plan treningowy i dietetyczny. Aby zrealizować rabat, wejdź na www.potreningu.pl, przejdź do zakładki: "Kup dietę | trening" i Kup plan. Następnie wprowadź swój kod rabatowy: S7RRaN / q7RRgx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 (edytowane) Mam jakieś resztki z wycinanej sztycy (urwana głowica), śruby też znalazłem. Oddam w cenie przesyłki albo odbiór w Rzeszowie. Części są lekkie więc najtańszym listem. Edytowane 12 Lipca 2014 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Nie miałby ktoś może zajechanej przerzutki typu Tourney TX, albo nawet do Alivio? Chodzi mi o duże kółka przerzutki, bo za nowe takie życzą sobie jak za nowe kompletne barachło, a na małych przerzutka chodzi wybitnie średnio Same kółka nawet zwykłym listem chętnie bym przyjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punk3r Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Ja mam chyba jakieś jutro sprawdzę jeśli potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 też mam coś ,jak coś to pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Stan nie ma znaczenia, bo w Tourneyu to i tak się nie odczuje. Dzięki z góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 17 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 całą Acerę mogę Ci oddać Przy okazji przypominam że w tym temacie tylko piszemy co mamy na zbyciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Posiadam buty SPD Diadora rozmiar 39, długość wkładki 23,3, bez bloków. Oddam za koszt przesyłki i jak ktoś chce to za nieobowiązkową opłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Kod 10% do 20 lipca na chwyty z oferty usera centrumrowerowe na alledrogo nx4MKAhcqM8a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crom Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Cześć jeśli ta tylna przerzutka Acera nadaje się do eksploatacji to z przyjemnością ją przygarnę bo moja stara Alivio dosłownie się rozsypała po 7 sezonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 19 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 raczej nie nadaje się bo ma kiepską sprężynętak jak pisałem - dawca kółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 raczej nie nadaje się bo ma kiepską sprężynę tak jak pisałem - dawca kółek Jestem zainteresowany wysłałem pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory34 Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Oddam 2x HG53 9S używane,przejechane na każdym po ok 1000km+dodatkowe ogniwka+pin+spinka KMC. Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 W cenie wysyłki? Brałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory34 Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Oczywiście że tak,odezwij sie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Mam na zbyciu kierownicę z mostkiem - aluminium, czarna, gięta, no name, była zamontowana na Specialized Hardorock 2011. Szerokość 640mm, mostek 10 cm mocowanie na 1 1/8 cala. Oddam za "piwo". Oczywiście możliwa wysyłka. Posiadam jeszcze komplet hamulców Tektro Novela, hamulce tarczowe. Do tego mam 2 sztuki tarcz 160 mm Tektro mocowanie na 6 śrub. Oddam za jakieś niewielkie pieniądze w stylu 3 "piwa". Oczywiście również mogę wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crom Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Witam jestem zainteresowany tymi Hamulcami Tektro proszę o wiadomość na priva ze szczegółami dotyczącymi przesyłki itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi