MikeSkywalker Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Mam do oddania lampkę przednią z zestawu Kellys Nightwatch. Tylna się rozpadła, przód póki co się trzyma. Czasem nie łączył w niej koszyk na baterie, lampka siedzi dość słabo w uchwycie i na wertepach można zgubić (chyba że się coś pokombinuje z mocowaniem) ale poza tym działa. Do użytkowania jako sygnalizacyjna, posiada mocowanie na kierownicę o średnicy 26mm. Nie wiem czy nawet parę razy ją założyłem do roweru. Oddam za koszt przesyłki (polecony z kopertą pewnie kilka złotych) albo podrzucę gratis w Rzeszowie i okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1988 Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 rogi i siodło ode mnie z tematu wyżej - NIEAKTUALNE za to mam jak ktoś chce elementy sterów skręcanych 1 " nie wymienię ich lecz pokaże fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Sztyca Guizzo 31.6 bez offsetu,wersja skrócona do 31 cm od jarzemka.Może komuś nada się do wielkiej ramy albo szosy.Najchętniej odbiór osobisty Wrocław.Zdjęcie potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Sztyca oddana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel88 Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Hej ! Oddam w dobre ręce za koszt przesyłki kalendarz Kellysa na Rok 2014 (dość duży na ścianę) . Jest z paniami więc raczej dla faceta, chociaż niczego nie wykluczam, wtedy pierwszeństwo będą miały Panie . Info priv.. Temat nieaktualny od dnia dzisiejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) Ze sprzątania garażu. UWAGA Tarcza ma bardzo duży rozmiar rozstaw mocować. Przerzutka nada się na części czy do zimówki. Bądź dla innych celów. http://tufotki.pl/xx1Le Edytowane 18 Lutego 2014 przez Piotrek111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin85 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Oddam za koszt przesyłki i opakowania komplet szkieł (pomarańczowe i neutralne) + futerał do okularów sportowych Crivit z Lidl'a. Moje oprawki + szkła, te ciemne, gdzieś zaginęły w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin85 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Oddam za koszt przesyłki i opakowania komplet szkieł (pomarańczowe i neutralne) + futerał do okularów sportowych Crivit z Lidl'a. Moje oprawki + szkła, te ciemne, gdzieś zaginęły w akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) To ja się piszę na ten zestaw po okularkach z Lidl'a EDIT: Nie, jednak nie będą te szkiełka pasowały do mojego zestawu. Przepraszam za pochopnego posta. Edytowane 27 Lutego 2014 przez Beskidek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczorr74 Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 (edytowane) widelec do 26" ze sterówką 1 1/8" z tego co pamietam to długość 19 cm. tylko v-ki kierownica 600mm pod 25.4 gięta bontrager jakies kowadło z najniższego modelu treka czy to jest sztywny widelec? czy on w ogóle jeszcze jest bo trochę czasu mineło. Wezmę wszystki co masz. Od innych też. Do złozenia taniego 26".Oprócz przedniego koła i opon nic nie mam, tak że drodzy forumowicze jesli wietrzycie swoje garaże to bardzo proszę o pomoc. Potrzebuje złożyć rower dla syna, z kół 24 juz wyrósł a sazon tuż. Ma to byc tani rower do wycieczek rodzinnych. Oczywiście pokryję koszty wysyłek lub tez kupię jakieś części. Pozdrawiam. Tomek Edytowane 10 Marca 2014 przez kaczorr74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 jak mniemam - syn bedzie jeszcze za mały na ramę 20" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczorr74 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Nie dodalem że to ma być góral. tak więc wszystkie częsci do mtb. Może być nawet 20". Na 19" moim jezdzi, najwyżej się z nim zamienie. napisz co tam masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Widze że kolega wyżej to nie bardzo lubi swojego syna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Pamietam za gowniarza, ze jak ktos umial jezdzic na duzym rowerze to byl ktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczorr74 Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 jak mniemam - syn bedzie jeszcze za mały na ramę 20" ??? Jeżeli to rama od górskiego to napisz jaka to jest i za ile mógłbym ja kupić. Pozdrawiam. Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) Olej,jest go do czerwonej kreski +/-. Edytowane 15 Marca 2014 przez LUKASZ1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Oddajesz? Jak tak to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Olej już poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 chyba poplynął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver400 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Mam do oddana stare koło MTB 26" Leżało dłuższa chwile, obręcz wzmacniana chyba prosta, pod v-ki, szprych są wszystkie napięte. Niestety, piasta pod wolnobieg, ma prawdopodobnie pęknięcia. Oddam za darmo, może ktoś coś z tego jeszcze wykorzysta. Lokalizacja, Tychy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) oddam stalowe hamulce typu cantilever na dwa kola, bez klockow i zawieszek, ale z wszystkimi szrubkami, wysylka 5,90 zł Edytowane 6 Maja 2014 przez vitesse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Mam na zbyciu napęd 9-rzędowy SRAM (kaseta, korba, łańcuch, całość bodajże x7 ale wieczorem sprawdzę dokładnie) z przebiegiem ok. 5kkm Całość działa poprawnie, ale raczej nowego łańcucha już nie łyknie. W korbie brak 3 śrubek (jakoś się rozeszły...) Generalnie muszę jeszcze przejrzeć piwnicę, bo już sporo szpeju zbędnego mi się uzbierało, m.in. tarcze, piasty, chyba nawet jakieś siodełko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Byłbym chętny na napęd bo mój się już powoli kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geiger Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 A ja bardzo bardzo chętnie przygarnę lub odkupię bieżnię dolną na 1.5" Ciężko taką dostać osobno. Jak miałby ktoś to PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi