Skocz do zawartości

[pomoc] Masz coś na zbyciu? Daj innym ;] (przypominam że w tym temacie piszemy co mamy na zbyciu!)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do oddania nie sprawne hamulce giant mph oraz klamki z hamulców giant root , regeneracja nie możliwa , jedynie na części , są klocki , dobrze zachowane klamki giant root ( kolor złoty ).

Do oddania również sprawny ale kompletnie zardzewiały łańcuch deorka na 9s.Zrobił może 1000km i po zimie okrył się pięknego koloru powłoką :)

Mam również kierownicę , giętą ok 600mm, nie używam bo ciężka jak diabli , około 300gram.

Zapraszam na PW.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jeszcze się dziwię, że nikt się nie rzucił, więc może skorzystam z oferty.

Jeśli nikt mnie nie uprzedził prywatną wiadomością, to możesz Vitesse podesłać mi zdjęcia, czy do czegokolwiek się te skuwacze nadają, pomieszkuję w Krakowie, więc z odbiorem nie byłoby problemu.

Napisano

Jeszcze się dziwię, że nikt się nie rzucił, więc może skorzystam z oferty.

Jeśli nikt mnie nie uprzedził prywatną wiadomością, to możesz Vitesse podesłać mi zdjęcia, czy do czegokolwiek się te skuwacze nadają, pomieszkuję w Krakowie, więc z odbiorem nie byłoby problemu.

tu fotki

https://plus.google.com/photos/114784718399507604624/albums/5714311143976035873/5960885939489252114?banner=pwa&authkey=CIuOyKOkze7X1AE&pid=5960885939489252114&oid=114784718399507604624

w jednym złamany pin drugi motylek jest okey, ale ma inna srednice gwintu by z dwóch zrobić jeden :)

jak ktoś ma inne skuwacze uszkodzone to może uda mu się naprawić, ewentualnie dorobić przelozyc pin

Napisano

widelec do 26" ze sterówką 1 1/8" z tego co pamietam to długość 19 cm. tylko v-ki

kierownica 600mm pod 25.4 gięta bontrager jakies kowadło z najniższego modelu treka ;)

Napisano

Do oddania zniżka 50% na oprogramowanie Sigma Data Center 3.0, która miała iść do śmieci :)

Jak coś to pisać na pw.

Napisano (edytowane)

Też mam taką zniżkę, ważną do septemberu 2014 :icon_wink: , również chętnej osobie podaruje. Chociaż swoją drogą wątpie, aby ktoś się pokusił na kupowanie tego badziewia.

Edytowane przez Bagins
  • 2 tygodnie później...
Napisano

DO oddania za freee

siodełko lekko pęknięte na pseudo skórze  rogi bez śrub

e778db4c1a37ccb4m.jpg

b91a3041c2d171bfm.jpg

207260c7051c1d48m.jpg

e90560c4fddcfb49m.jpg

4c5cf5b304f02c7am.jpg

gg 11372558

odbiór Wrocław

ale jak ktoś chce wyśle za cene wysyłki

Napisano

Hej ! Oddam w dobre ręce za koszt przesyłki kalendarz Kellysa na Rok 2014 (dość duży na ścianę) ;). Jest z paniami więc raczej dla faceta, chociaż niczego nie wykluczam, wtedy pierwszeństwo będą miały Panie :). Info priv..

Napisano

@marcin1988 Czy rogi są jeszcze aktualne? Masz pełną skrzynkę

oczywiśćie

z

mała edycją

właśnie oddałem siodełko użytkownikowi 

PumaBranco 

rogi są aktualne

także śmiało można brać

Napisano

Hej ! Oddam w dobre ręce za koszt przesyłki kalendarz Kellysa na Rok 2014 (dość duży na ścianę) ;). Jest z paniami więc raczej dla faceta, chociaż niczego nie wykluczam, wtedy pierwszeństwo będą miały Panie :). Info priv..

Czy te panie są brzydkie ?? Bo jak tak to jestem chętny :D