Skocz do zawartości

[pomoc] Masz coś na zbyciu? Daj innym ;] (przypominam że w tym temacie piszemy co mamy na zbyciu!)

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Oddam rogi ZOOM. Proste, trochę powycierane czy też z rysami ale bez tragedii - można zakładac i da rady jechac w niedzielę na odpust :)

W kwestii tarczy od Jasińskiego - rozumiem że nieaktualne skoro cisza w eterze... Szkoda że nie dostałem info - zdążyłbym już sobie kupic...

Napisano

Mam na zbyciu licznik (tylko bez podstawki) Sigme 506. Bateria wyczerpana, po wymianie działa, choć nie daje głowy że pokazuje prawidłowy wyniki. Także zainteresowane osoby zapraszam na priv. Kto pierwszy ten lepszy :thumbsup:

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Mam do oddania szkiełka do okularów z Lidla. Już kiedyś miałem na nie chetnego, ale coś nam sie kontakt urwał...

Z zewnątrz mają trochę rys, ale po założeniu nic nie widac. Kontakt najlepiej PW ;)

20130920_154912.jpg

• Mod Team
Napisano

jeżeli srebrne i przeźroczyste są ok to chętnie bym wziął.

Pytanie tylko czy srebrny nie posiada dużych rys?

Tak jak pisałem, porysowane są wszystkie. Leżały cholera wie gdzie i dopiero teraz je znalazłem. Rysy są, ale po przyłożeniu szkiełek do oka w niczym to nie przeszkadza, nie widac ich. To szkiełko wygląda najgorzej. Reszta też ma dużo rysek, ale drobniejszych.

9e1gl0.jpg

PS. @witkacy7, napisz w temacie dyskontowym (Lidl, Tchibo, itp.), dział Odzież.

• Mod Team
Napisano

Ja te moje kupowałem ze 2 lata temu, tak więc to moje gogle mogły być starsze :-) No nic, jeśli przez kilka dni nikt się nie zgłosi, to je po prostu wyrzucę, bo są dla mnie bezużyteczne (oprawki połamane).

• Mod Team
Napisano

niekompletne stery pół-zintegrowane tj miski i nic więcej. Jedna kompletna tj uszczelniona z kulkami a druga bez kulek - rozsypały mi się przy demontażu.

Miski pochodzą od sterów cane creec

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

Klocki organiczne shimano mają jakieś 500km . Jest jeszcze połowa okładzin .

Moje są na wykończeniu wiec chetnie mogłbym jakies przygarnąć mam orginalne z shimano m445 tylko czy będą pasować.

Edytowane przez marcinek1992