Sidey Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Super, dziękuję i czekam na wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AmuletBike Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Oddam potrzebującej głowie i pupie: http://allegro.pl/kask-orzech-termite-l-xl-najtaniej-bmx-oryginalny-i3496765310.html http://allegro.pl/podwojne-spodenki-rowerowe-active-i3441133432.html Kask bez wkładek - bez problemu da się coś dorobić. Koszt przesyłki na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcint96 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Był bym zainteresowany spodenkami Poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AmuletBike Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 A komu kask? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 1 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Oddam rogi ZOOM. Proste, trochę powycierane czy też z rysami ale bez tragedii - można zakładac i da rady jechac w niedzielę na odpust W kwestii tarczy od Jasińskiego - rozumiem że nieaktualne skoro cisza w eterze... Szkoda że nie dostałem info - zdążyłbym już sobie kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 A ja właśnie szukam rogów na allegro Można zdjęcia na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drutes Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Mam na zbyciu licznik (tylko bez podstawki) Sigme 506. Bateria wyczerpana, po wymianie działa, choć nie daje głowy że pokazuje prawidłowy wyniki. Także zainteresowane osoby zapraszam na priv. Kto pierwszy ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 7 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Września 2013 rogi poszły do Kicioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 20 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Mam do oddania szkiełka do okularów z Lidla. Już kiedyś miałem na nie chetnego, ale coś nam sie kontakt urwał... Z zewnątrz mają trochę rys, ale po założeniu nic nie widac. Kontakt najlepiej PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 jeżeli srebrne i przeźroczyste są ok to chętnie bym wziął. Pytanie tylko czy srebrny nie posiada dużych rys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkacy7 Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Wybaczcie OT, dostanę gdzieś jeszcze te okularki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 21 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2013 jeżeli srebrne i przeźroczyste są ok to chętnie bym wziął. Pytanie tylko czy srebrny nie posiada dużych rys? Tak jak pisałem, porysowane są wszystkie. Leżały cholera wie gdzie i dopiero teraz je znalazłem. Rysy są, ale po przyłożeniu szkiełek do oka w niczym to nie przeszkadza, nie widac ich. To szkiełko wygląda najgorzej. Reszta też ma dużo rysek, ale drobniejszych. PS. @witkacy7, napisz w temacie dyskontowym (Lidl, Tchibo, itp.), dział Odzież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Kurcze mamy chyba inne okulary gdyż ja nie mam tego wcięcia po boku. A ty je posiadasz. Tak więc niestety ale musze zrezygnować. Mam starszy model chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 21 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Ja te moje kupowałem ze 2 lata temu, tak więc to moje gogle mogły być starsze :-) No nic, jeśli przez kilka dni nikt się nie zgłosi, to je po prostu wyrzucę, bo są dla mnie bezużyteczne (oprawki połamane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 sa chyba 3 typy okularow z lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 22 Września 2013 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Do oddania zniżka 50% na oprogramowanie Sigma Data Center 3.0, która miała iść do śmieci Jak coś to pisać na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 25 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2013 niekompletne stery pół-zintegrowane tj miski i nic więcej. Jedna kompletna tj uszczelniona z kulkami a druga bez kulek - rozsypały mi się przy demontażu. Miski pochodzą od sterów cane creec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 10 Października 2013 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 mam do oddania sruby do mocowania zębatek w korbie, pojedyncze sztuki mi się walaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Października 2013 poka poka dasz mi wymiar komina?co ze sterami(miskami) chcesz je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 10 Października 2013 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Stery Accenta niekompletne ,brak jednej miski i łożyska.Łożysko wysiadło.Jeszcze naklejki ''zajączek i żółw''. Jak nie to do kosza wywalam,może komuś coś. http://tufotki.pl/QCz3R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Klocki organiczne shimano mają jakieś 500km . Jest jeszcze połowa okładzin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Jasiński - ostatnio oferowałeś tarczę ale słuch po Tobie zaginął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Klocki organiczne shimano mają jakieś 500km . Jest jeszcze połowa okładzin . Moje są na wykończeniu wiec chetnie mogłbym jakies przygarnąć mam orginalne z shimano m445 tylko czy będą pasować. Edytowane 12 Listopada 2013 przez marcinek1992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 @up Nie będą pasować, bo z tego co wiem Michał oddaje do 595/596, 665, 765/775, 975. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Dokładnie tak jak pisze mokry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi