Mod Team Puklus Napisano 16 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 To jest właśnie zbieractwo... Nie przesadzajmy, spinka zawsze sie może przydać a jak by sobie z zebranych spinkę cały łańcuch zrobił to co innego. jaki jest sens pisac w innych dzialach skoro nie mam w nich nic do powiedzenia? Całkiem dobrze powiedziane, przynajmniej nie tłucze bezsensowych postów typu czy można wyciągnąć sida na 180mm. ... Temat jak mniemam powstał dlatego ze są ludze którzy chętnie pozbędą sie różnych rzeczy z różnych powodów. Podobnie do pana Speedlatin robią Ci którzy mają problem, coś im nie działa i przyszli ewidentnie po odpowiedź łamią przy tym połowę punków regulaminu, bo im nie zależy albo się nie che. Ja tu nie wnikam czy to wypada czy nie wypada, moim zdaniem człowiek który mówi co mu potrzeba bo ktoś mu może to dać to nie jest nic złego. Ja nie wnikam czy robi to bo go na nic nie stać a chciałby mieć, czy może po prostu lubi takie suweniry. Prosił bym o spokój i porządek, bez obrażania siebie nawzajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 jak ktos chce to moge oddac piaste stalowa przednia pod 36 szprych na os z nakretkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Mam korpus piasty sh rm-66, była dawcą części. Najchętniej na terenie Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Koło tył na kasetę. Nie ukrywam, że obręcz wytarta. Da się jeszcze pojeździć, ale nie wiele, lekko krzywe. Klocki do v'ek ; jedne prawie nówki Tektro, drugie używane Jagwire, nie wiele zjechane ; używane na przodzie. Klamki Tektro ; wizualnie średnio, ale działają bez problemów. Przód i tył. V'ki Tektro, zdjęte z nowego roweru, komplet ( dwa ramiona ), klocki dodam. - 4 pak;) Odbiór najlepiej osobisty Katowice, Chorzów, Sosnowiec ... W razie wysyłki pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malec Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Chetnie przyjme klocki. Preferuje odbior osobisty z 4paczkiem gdzies w katowicach na przyklad ;-) tapnięte z komóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Koło tył na kasetę. Nie ukrywam, że obręcz wytarta. Da się jeszcze pojeździć, ale nie wiele, lekko krzywe. Jestem chętny, PW poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 V'ki, klocki i koło nie aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Oddam w dobre ręce ponad 0,5 L oleju LHM +. Zainteresowany pokrywa jedynie koszty wysyłki. Przesyłkę wyceniam na jakieś 15 zl, listem poleconym ekonomicznym pewnie taniej. Wyśle czym zechcesz, resztę kasy z przesyłki zwracam do konto. Kto pierwszy ten lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Amortyzator Judy na części. Golenie bez żadnych rys. Może komuś się przyda na części lub potrafi poskładać. Odbiór osobisty lub paczka pocztowa za 17 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 20 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 @Robert - jeśli masz go w częściach to odpowiedz mi na kilka pytań - czy to ustrojstwo miało jakiś tłumik hydrauliczny, jaka jest długośc sterówki, jaka jest długoścgoleni górnych i jaka jest ich średnica, czy może hamulec tarczowy był tam montowany na IS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 @Robert Możesz mi wysłać zdjęcia Judyty na PW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Kółko od @DEVILEK odebrane, wszystko jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Oddam w dobre ręce ponad 0,5 L oleju LHM +. Zainteresowany pokrywa jedynie koszty wysyłki. Przesyłkę wyceniam na jakieś 15 zl, listem poleconym ekonomicznym pewnie taniej. Wyśle czym zechcesz, resztę kasy z przesyłki zwracam do konto. Kto pierwszy ten lepszy. Nie aktualne, oddany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Oto części składowe amortyzatora Judy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 A to dzięki, myślałem, aby do drugiego roweru zamiast xcr.dać, ale zrezygnuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 25 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 @ Robert jeszcze tylko info o goleniach, bo one najbardziej mnie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonika Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 oooo ja wezmę od ręki, właśnie lag do judy potrzebowałam! Jak nikt nie bierze to podeślij dane do przelewu na pw proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 26 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 @ Robert - nieaktualne czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba4 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 W dobre ręce oddam obręcz Alexrims DM22. Służyła mi przez rok. Wizualnie ma tylko ślady od zakładania/ściągania opony. Oddaję ponieważ zaczęło się dziać coś na łączeniu i w fr trochę strach na tym śmigać. Obręcz miała lekkie bicie ale ile to głowy sobie uciąć nie dam. Myślę że do roweru zapasowego/zimówki będzie ok. Mogę się zamienić za coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Rezerwuję obręcz -> PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 oddam kilka gratow z kandsa maestro : amora, kierowniczke i mostek . odbior we wroclawiu, nie chce sie mi tego wysylac. rzeczy z maestro 2011 rok, sprzet do roweru zimowego lub czegos w tym pokroju... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Co to dokladnie za amorek i reszta? Jakies zdjecia na pw moglbym prosic? Odebralbym osobiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 (edytowane) Oddam widelec 1", stalowy, do koła 26". Piwoty, sterówka ok 20 cm, gwintowana, kolor-żółcień. Do tego bieżnie i wianki, które trzymały wszystko w ramie-w stanie dobrym. Najchętniej odbior w Łodzi na Janowie. Edytowane 22 Lipca 2013 przez darty24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 oddam kilka gratow z kandsa maestro : amora, kierowniczke i mostek . odbior we wroclawiu, nie chce sie mi tego wysylac. rzeczy z maestro 2011 rok, sprzet do roweru zimowego lub czegos w tym pokroju... pozdrawiam. aktualne moze jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Oddam widelec 1", stalowy, do koła 26". Piwoty, sterówka ok 20 cm, gwintowana, kolor-żółcień. Do tego bieżnie i wianki, które trzymały wszystko w ramie-w stanie dobrym. Najchętniej odbior w Łodzi na Janowie. kiedy masz czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi