Bartek1994 Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Z chęcią to siodło przygarnę Napisałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba4 Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Cześć. Oddam adapter ISCG 03 pod suport. Adapter nowy, nie założony ani raz. Na śrubach jest jeszcze oryginalny klej zapobiegający ich odkręcaniu się. Odbiór osobisty lub wysyłka listem. PozdRower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speedlatin Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 @up. Poprosiłbym ten adapter. Nie mozna do ciebie napisac priv chyba pelna skrzynka... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 kask jeszcze aktualny? Oddam w dobre ręce, ale tylko na terenie Torunia: kask MTB Lazer Topaz, czarny, stan dobry, rozmiar 56-62; kasetę Shimano Deore 9-biegową wraz z łańcuchem i spinką, z którymi pracowała więc na pewno będzie działać jeszcze parę kilometrów, przebieg ok. 2000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Mogę oddać : 1. Odblask biały montowany na kierownice 2. Odblask czerwony montowany na sztyce (34,1) 3. Odblaski na koła - pomarańczowe 4. Bieżnia to sterów Najlepiej gdzieś na miejscu (Chrzanów, Jaworzno - mogą być okolice zawsze mogę podjechać na rowerzre, Katowice, Gliwice), na za sadzie z ręki do ręki, możliwa wysyłka na koszt chętnego, ale wątpię by się to opłacało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Oddam w dobre ręce, ale tylko na terenie Torunia: kask MTB Lazer Topaz, czarny, stan dobry, rozmiar 56-62; kasetę Shimano Deore 9-biegową wraz z łańcuchem i spinką, z którymi pracowała więc na pewno będzie działać jeszcze parę kilometrów, przebieg ok. 2000 km. Sprzęt już oddany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Mogę oddać : 1. Odblask biały montowany na kierownice 2. Odblask czerwony montowany na sztyce (34,1) 3. Odblaski na koła - pomarańczowe 4. Bieżnia to sterów Najlepiej gdzieś na miejscu (Chrzanów, Jaworzno - mogą być okolice zawsze mogę podjechać na rowerzre, Katowice, Gliwice), na za sadzie z ręki do ręki, możliwa wysyłka na koszt chętnego, ale wątpię by się to opłacało. Możesz wysłać mi zdjęcie bieżni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) Oddam za browarka albo dwa (jedyna dopuszczona tutaj waluta ) manetki Shimano SL-TY31. Są to 3x6 manetki o zawodniczej charakterystyce, są lżejsze od światła i szybsze od piórka. Czy jakoś tak... W środku nie było palone, nie są po dzwonie, nie są składane z 3 innych, świeży import, dziadek z Bawarii jeździł tyle co do sklepu w Moskwie. A na serio to w prawej brakuje baryłki, poza tym nie używałem ich, miały iść do zimowego czegoś, ale nie wyjszło. Może się przyda dla dziecka, albo na maratony ("Wygrałem takimi TDF" ~Pan Dziadek, poprzedni właściciel) Odbiór tylko osobisty, okolice Chrzanowa, Trzebinii, Libiąża. Powiedzmy że bliżej Trzebinii i Chrzanowa. Nie wysyłam (nie opłaca sie ) No i zapomniałbym : brakuje śrubek do obejm, tak to igła, wnętrze pachnie nowością, garażowany i 100% oryginalny przebieg Edytowane 6 Maja 2013 przez adii22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prodigy95 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Oddam za browarka albo dwa (jedyna dopuszczona tutaj waluta ) manetki Shimano SL-TY31. Są to 3x6 manetki o zawodniczej charakterystyce, są lżejsze od światła i szybsze od piórka. Czy jakoś tak... W środku nie było palone, nie są po dzwonie, nie są składane z 3 innych, świeży import, dziadek z Bawarii jeździł tyle co do sklepu w Moskwie. A na serio to w prawej brakuje baryłki, poza tym nie używałem ich, miały iść do zimowego czegoś, ale nie wyjszło. Może się przyda dla dziecka, albo na maratony ("Wygrałem takimi TDF" ~Pan Dziadek, poprzedni właściciel) Odbiór tylko osobisty, okolice Chrzanowa, Trzebinii, Libiąża. Powiedzmy że bliżej Trzebinii i Chrzanowa. Nie wysyłam (nie opłaca sie ) No i zapomniałbym : brakuje śrubek do obejm, tak to igła, wnętrze pachnie nowością, garażowany i 100% oryginalny przebieg Gdyby była tylko możliwa wysyłka to bym przygarnął składam taki miejski i wolnobieg 6 będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 14 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Mam do oddania: Komplet srebrnych kół do roweru mtb 26". Piasta pod wolnobieg i na śruby, 36 szprych. Komplet srebrnych kół szosowych 27" np. do Rometa, potrzeba zrobić serwis tylnej piasty, a właściwie dokupić do niej łożysko i oś. Proszę o prywatne wiadomości w celu dogadania szczegółów. PS. NIE pokrywam kosztów wysyłki. W weekend 25-26 Maj będę leciał w góry na maraton po trasie Łódź => Częstochowa => Siewierz => Mysłowice => Myślenice => Nowy Targ. Chętnie podrzucę komuś kto będzie czekał na trasie przejazdu. Wszystko jest kwestią dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speedlatin Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Chyba masz zapchana skrzynke... kola do mtb jeszcze aktualne? Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sertom Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ja się zgłosiłem po koła MTB, ale na priv i nie wiem, czy pierwszye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 15 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Owszem kolega @@Sertom, był pierwszy z wiadomością PW 16.33 14.05.2013. Koła do Rometu są zarezerwowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Jeśli ktoś potrzebuje dolną "bieżnię" pod łożysko maszynowe sterów na widelec 1 i 1/8" to mam takie coś jak na foto. Pasuje pod standardowe łożyska na kąt 45*. Oddam za browarek bo u mnie tylko się poniewiera ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 (edytowane) Oddam za free i deklarację,że komuś faktycznie potrzebny i będzie jeżdżony,a nie trafi na balkon,do piwnicy,skup złomu etc Rower Grand (chyba Makro),bardzo mało użytkowany,opony prawie jak nowe,wszystko na swoim miejscu i działa. Wada : suport zaczyna mieć tendencję do pracy na "kwadratowo" i należy go zmienić. Poza w/w wszystko gra,jest nawet dynamo i oświetlenie,noga itd. Rower nie używany od kilku lat od kiedy przesiedliśmy się na lżejsze sprzęty. Odbiór osobisty Kołobrzeg,nie przewiduję pakowania i wysyłki. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b7cb4ac9f8697008.html http://www.fotosik.pl/u/fikus1000/zdjecie/2/album/1454706 Edytowane 22 Maja 2013 przez Tomek21001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 22 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 oddam bębenek do piasty M525(8/9rzędów) czasem przeskakuje i ponoć da się to zrobić. Ja do cierpliwych nie należę więc kupiłem nowy a stary jest do oddania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speedlatin Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Czy ten rowerek jest nadal aktualny? Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) Aktualny,patrząc na Twoje posty widzę,że udzielasz się praktycznie tylko w tym temacie....zbieractwo ?. Rower chcę oddać osobie,która z jakiegoś powodu nie może kupić roweru a chce jeżdzić. Edytowane 23 Maja 2013 przez Tomek21001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speedlatin Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Hehe. Moze i zbieractwo ale zawsze cos sie przydaje:) .am duzo znajomych z rowerami. A co do samego roweru to hmm mam osobe ktora przymierza sie do pierwszego roweru a boi sie wydac pieniadze zeby pozniej lezal:) no ale twoja sprawa. Milego Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 wbrew pozorom taki rower przez forum trudno jest oddac w tak malym miescie jakim jest Kolobrzeg, wiec ja bym nie wybrzydzal tylko oddal go, chyba ze masz czas na oddawanie i szukanie tej osoby "niby" w potrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Koła od Rometa 27" srebrne, miejscami jest trochę rdzy. Toczą się, w tylnym kole należałoby wymienić łozyska i dokupić ośkę - są dalej aktualne. Chętnie je komuś oddam co by nie latać z nimi na złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 29 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Pixon, ja miałem do oddania rowerek, ale nikt go nie chciał. Wystawiłem bez kół pod śmietnik i zniknął po jakiś 2h. Także na złom latać nie musisz... Jakiś chętny powinien się znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Nono, ale ze złomu to mi chociaż na puszkę piwa dobrego wystarczy, jak jeszcze się zbiorę i wyniosę pozostały złom nagromadzony przez zimę No ale do rzeczy, kto chce koła szosowe prawie jak stożkowe Eastony, prawie jak nowe? prawie tak tłumią nierówności jakby były wykonane z karbonu, prawie tak doskonałe jak były 20 lat temu. Te świetne, wypasione koła ODDAM za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Koła MTB już oddane, szosowe również. Zostało mi jeszcze jedno srebrne koło na przód do MTB pod v"ki, 36 szprych, obręcz mały stożek. Koło proste, nie ma ósemki, ładnie się toczy, bez oporów. Niech zacznie się wyścig, kto pierwszy ten lepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Wysylka tez wchodzi w gre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi