vitesse Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 wystaw na allegro od 1zł na pewno ktos kupi niestety wysylka to wartosc koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gooogle7 Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Opony szosowo-szutrowe CST 700x38C, po około 200 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 2 koszyki na bidon plastikowo aluminiowe waza jakies 30-40g jeden czarny drugi czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewer231 Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Opony szosowo-szutrowe CST 700x38C, po około 200 km. nie wiem za bardzo o co chodzi z tym 700x38c. to są opony na koło 26" ?? i jaka szerokość opony? mógłbyś jakieś foto machnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Odpowiem za kolegę. Nie, to są opony na koło 28 cali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekR Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Opony szosowo-szutrowe CST 700x38C, po około 200 km. Kolego, biorę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 2 koszyki na bidon plastikowo aluminiowe waza jakies 30-40g jeden czarny drugi czerwony Te koszycki są aktualne? Jeśli tak to proszę o kontakt na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobi13 Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Te koszycki są aktualne? Jeśli tak to proszę o kontakt na PW. Też jestem zainteresowany ale nie da się wysłać PW. Więc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ja mam dwie tarczę magury julie 160 i 180 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 lukszs aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 juz zrobilem miejsce w skrzynce, jest kilku chetnych wiec pozostaje sie tylko ustawic w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 tarcze zarezerwowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Jeżeli tarcze się zwolnią, to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowek Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Oddam w dobre ręce napęd składający się z korby Suntour (srebrnej, 22/32/44T), kasety Sram PG-950 i łańcucha Sram PC-951. W zestawie nie ma suportu i najpewniej również spinki (chyba, że ją znajdę). Koronki 14T i 16T już srodze zajechane. Całość nadal daje radę i może się komuś przydać do zimóweczki bądź budżetówki. Odbiór najchętniej osobisty w Gdańsku, ale jestem również skłonny pofatygować się na pocztę Kontakt: PW, gg: 3806066 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewer231 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 jestem zainteresowany. Wstepnie rezerwuje mozesz podeslac mi fotki na meila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shanex Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Jeśli kolega wyżej by się rozmyślił, to przygarnę napęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 oddam za przyslowiowe piwo plus ewentualne koszta wysylki sruby mocujace zebatki w korbie tj. 8 srub i 4 kominy czarne truvativ lub srebne shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowek Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Napęd poszedł do sewer231. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wwladek Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Rezerwuje sruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelllo Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Oddam "za uśmiech kierownika" koło przednie ALESA X-PLORER 26cali stozek 2komorowe.Koło jest proste.Wysyłka kurierem 17zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryks49 Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Oddam "za uśmiech kierownika" koło przednie ALESA X-PLORER 26cali stozek 2komorowe.Koło jest proste.Wysyłka kurierem 17zł wstępnie bym rezerwował z uśmiechem tylko proszę o fotki ;D patryk7331@gmail.com bedę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Oddam dwa suporty HT2, ale bez zaślepek na łożyska. Owe suporty są dla kogoś, kto będzie umiał wymienić łożyska lub przywrócić je do stanu zdatnego do użytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 ja bym zaklepał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 w dalszym ciagu mam do oddania komplet srebnych srub shimano mocujacych zebatki w korbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Oddam: Biala do dokladniejszego wyczyszczenia Cinelli Gel Cork, Srebrna Pinnacle Pedaly i koszyki nieuzywane Zacisk nieuzywany 34.9 Mostek 110mm Adapter pod 160mm Neoprenowy ochraniacz widelek, pasowal na ramie Spec M5 s-works Pompka.... Wysylka ok 7zl +/- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi