Matin Napisano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Proponuje taka akcje. Jeżeli masz cos co zalega ci w szafie np: Stare oponki, jakis stary mostek czy co innego napisz tutaj moze komus sie przyda Mozesz dac to za darmo lub za symboliczna sumka. To moze zaczniemy :mrgreen: Ja mam stare plastikowe pedaly troche popekane :mrgreen: Jak znajde to moge oddac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Mam gdzieś schowane i mogę oddać: przerzutkę tył 7sis przerzutkę przód także sis o ile pamiętam na 28,6 górny ciąg wszystko zdjęte kiedyś z jakiegoś stalowego Granda. mostek IXS aluminiowy na 1 1/8" w bdb stanie chyba 90mm -mogę oddać za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 V-brejki na 2 koła w dobre ręce oddam Jedne noname aluminiowe, stan dobry+. Drugie Tektro lekko złochane. Więcej info na GG albo PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyRoot Napisano 23 Maja 2007 Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Oddam za darmo siodełko Gipiemme Nitrec (na moją dużą d... jest za małe, za twarde i za męskie ) Warszawa - odbiór osobisty na Bielanach (od strony Broniewskiego) albo w ciągu dnia Okopowa/Al.Solidarności. -------------- to ogłoszenie juz nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pschemo Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 (edytowane) Oddam amorek SR Suntor XC 60, był używny rekreacyjnie przez mojego tatę. Pochodzi z Gianta Terrago, ma chyba 3 lata =]] to ogłoszenie nieaktualne - oddany jurasek Edytowane 28 Maja 2007 przez jurasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 uwaga posty niezgodne z ideą zawartą w temacie będą usuwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Oddam przerzutkę przód Shimano fd-ty32. Całkowicie sprawna bez wielkich luzów, średnica 31,8, top swing. Przerzutkę tył Acera, brak górnego kółka (można dokupić, koszt kilka złotych), poza tym sprawna, bez wielkich luzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieksuper Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 napisałem posta gdzie indziej więc przepraszam i piszę tutaj - LICZNIK VDO C10 sprawny, z padniętą baterią, bez mocowania. ktoś sobie dokupi za 30 kilka złotych i bedzie jak znalazł - gg 869562 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Oddam prostą kiere no name (220g:D) oraz mostek też jakieś 200g srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 9 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Masz zdjęcie tej kiery i mostka siwyex ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 10 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Oddam mechanizm korbowy Shimano TX-71 z BB Thun czy jakoś tak, korba ma przejechane około 3500 km, ale jakoś szczególnie zjechana nie jest. Odbiór osobisty w Poznaniu lub Jarocinie - zainteresowanych proszę o kontakt na PW. Mam jeszcze kasetę nówkę sztukę - 8 biegów, rozstaw zębatek 11-28, SR Suntour PF - trwałe toto nie jest, ale na sezon może wystarczy Odbiór jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 12 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 oddam wolnobieg na 7 rzedow wyglada jak nowy, conti explorer z malym rozcieciem na boku moze do zszycia, przerzutke xt przednia z troche duzymi luzam ale moze jeszcze dzialac down swing. odbior w trojmiescie. ewentualnie przyjme za to np jakis stary hampel vłkę albo chociaż jakieś śmieci pozostałości po takowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 12 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 za symboliczną kasę kaseta alivio i sram 5.0 poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koc Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Oddam: -bidony - nowe i używane, -stare napędy (korby, łańcuchy, kaseta, przerzutki, manetki) - na ogół mocno zużyte -kilka innych części i akcesoriów -amortyzator RST 191cl - sprawny -amortyzator RST Gila TL - złom -opony Kenda 1,95, drut - używane -dętki - na ogół łatane, ale sprawne Odbiór osobisty w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agach Napisano 8 Września 2008 Udostępnij Napisano 8 Września 2008 b]Witam![/b] Bardzo się cieszę, że znalazłam to forum. U mnie na osiedlu na roweruch marketowych śmigają dwaj chłopcy, niestety ich rowery są mało sprawne, jeżdzę z nimi na wycieczki rowerowe i z każdej wracamy na piechotkę. Ostatnio jednemu pękła dętka (to sie udało naprawić) następnie poszła przerzutka, skróciło sie łańcuch i jeździ mu się ciężko ale szczęśliwy. Nie wspomnę już o siodełku i połamanych manetkach, urwanej lince hamulcowej, scentrowane koła i powyłamywane szprychy. Rowery to obraz nędzy i rozpaczy. Co mogę to wymieniam, ale zwracam się z prośba jeżeli ktoś ma jakąś część niepotrzebna to chętnie przyjmę. Jestem z Warszawy Praga. Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bts Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 agach: kurcze chetnie bym pomogl, ale akurat nie mam czesci na zbyciu, moze po wymianie amora na nowy cos sie znajdzie... w kazdym razie, mozecie liczyc na moje wsparcie duchowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agach Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dzięki wielkie, linka hamulcowa już jest, czyli jeden rower będzie sprawniejszy, ale bts czekam jak będziesz pozbywał się cześci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateunio Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Starego SISa na tył moge oddac za dobre slowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agach Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 wow bombowo właśnie o taki chodzi, dzięki jak mogę odebrać od Ciebie sisa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Mateunio, a jak tam oslonka dla mnie? ;-) Z milczenia wnioskuje, ze jednak nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateunio Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Przyznam szczerze ze zupelnie mi to wylecialo z pamieci:) Osłonka leży w piwnicy zakurzona nadal do wzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 To wysylam Ci adres na PW :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Suntour XC60. 80mm skoku, sterówka 22.5 cm. Amorek nie pierwszej świeżości ...obudowa zrobiła się matowa (kiedyś błyszcząca ), ale nie posiada żadnych luzów i spokojnie można na nim jeździć czy to w mieście czy po ubitych trasach leśnych. Co do pracy.....to po takim amorku nie można się raczej spodziewać zbyt dużo...ale działać działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 jakbyś mieszkał bliżej to bym się zgłosił ale krak i sopot to kupa drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 22 Września 2008 Udostępnij Napisano 22 Września 2008 oddam tanio komplet używanych schwalbe fast fred 2.35 oraz rower marki fischer Jest nie do końca kompletny ale troche cześci można z niego wyciągnąć. Brakuje mu manetek, kierownica jest do niego ale z innego roweru, koła troche pokrzywione, rozwalony suport i korba raczej tez do wymiany. Rama amortyzowana i przedni amortyzator też jest. Ogółem rower porysowany trochę, ale jak chce sie z niego wyciągnąć części albo złożyć coś po taniości np dla dzieci. do tego to sie nada a i jeszcze są do niego błotniki plastikowe - mogę sprzedać osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi