kosmoski85 Napisano 29 Października 2017 Napisano 29 Października 2017 Hej, Chciałbym sprzedać rower złożony przeze mnie na zimę. Bazą była nowa rama Accent Peak model 2016, na którą jest gwarancja. Komponenty były z nowego roweru z wyprzedaży posezonowej, który celowo kupiłem z za dużą ramą aby przełożyć je. Rozmiar to 19". Reszta komponentów to: Napęd, łańcuch, manetki,hamulce - Deore ( wersja M615) Amor : najwyższy model powietrznego Santour Raidon z blokadą z manetki. Rura prosta, QR9. Model 2016. Koła: 29 " Mavic Crossride bez sztywnych osi Mostek, Kierownica, sztyca : Ritchey Comp Gripy: ESI (zgubiłem jeden korek) Siodełko : Racextract AX1000. Opony: Tył Race King 2.2 drut, przód Rocket Ron 2.2 zwijana. Waga: po złożeniu ważył 12.2 z bidonem, bez pedał i z tylną oponą zwijaną. Rower ma przejechane tylko 410 kmów około połowę po Wrocku połowę w rekreacyjnych wypadach XC. Nie był zbyt często używany. Stan oceniam na bardzo dobry. Ma jakieś delikatne rysy i otarcie lakieru na korbie (niestety szybko schodzi jak się obciera butem). Według mnie nie wymaga serwisu. Cena jaka mnie interesuje to 3000zł. Można obejrzeć we Wrocławiu.
kosmoski85 Napisano 30 Października 2017 Autor Napisano 30 Października 2017 Zrobiłem więcej zdjęć. Dostępne są tutaj: https://drive.google.com/open?id=0B_dhaYAJtx64MFVHZWc3UklCUkk
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Listopada 2017 Mod Team Napisano 7 Listopada 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.