Norek19 Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Witam wszystkich zbieram się do budowy crossa a'la cube nature. Na oku mam Accent nordkapp,Author codex.Czy takie ramy są podobnej jakości do ramy cube nature ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Jakość samej ramy będzie na zbliżonym poziomie (Cube nie ma jakiś ponadprzeciętnych) , jedynie Author będzie bardziej "dopieszczony" (trwałość i jakość malowania) niż Accent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Mam Nordkappa i nie mogę mu zarzucić jakości i trwałości malowania.Ale nie mam porównania do Authora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norek19 Napisano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Polecilibyście jeszcze amortyzator pod koła 28 cali do 350zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 29 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Nie lepiej sztywny widelec Nowy amor za 350 zł będzie amorem tylko z nazwy i właściwie w większym stopniu balastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norek19 Napisano 31 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2017 No dobra a z używek bym dostał coś ciekawego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi