Trimek Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Cześć, mam zamiar kupić rower enduro na nowy sezon,lecz najpierw chciałbym dopytać o kilka pierdół -mój budżet będzie wynosił jakieś 5000. Czego szukać w tej cenie ? -zawsze zastanawiała mnie jedna rzecz,mianowicie blokada skoku - czy przykładowo,mając taką blokadę mogę sobie pojeździć na pumpie ? -z przodu szukać 160 czy 180 mm ? -damper powietrzny czy sprężyna ? na razie tyle,jak coś mi się przypomni to dopiszę. Przejdźmy do użytkowania,więc tak.. Rower będę używał do zjazdów (góra dzikowiec,słoneczna polana w Szczawnie zdroju) zwykłej jazdy po lasach,i drogach,raz na jakiś czas coś poskaczę chyba tyle póki co. Będę wdzięczny za każdą pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Nowy czy może być używka? Jak nowy to z fulli raczej nic dobrego nie dostaniesz w tym budżecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trimek Napisano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Używka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2017 To jeszcze napisz ile masz wzrostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trimek Napisano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2017 192. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2017 No to dużą ramę trza. Tu masz taniej cube'a na szybko znalezionego: http://allegro.pl/rower-full-enduro-cube-stereo-the-one-20-i7022211712.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 http://allegro.pl/rower-giant-trance-2-kola-27-5-i7003030771.html + doliczyć 300zł na serwis widelca + dampera. Hamulce ma słabe, ale na starcie to np wymień klocki na metaliczne + tarcze lepsze kup. No i poza allegro 100-200zl pójdzie taniej, bo sam fakt prowizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.