kfas666 Napisano 28 Października 2017 Napisano 28 Października 2017 Kupiłem niedawno już trochę leciwego Speca Allez (2007) i przez zimę chcę go trochę odświeżyć. Zaraz po zakupie zabrałem się za stery, bo kierownica kręciła się dość skokowo. Smaru w sterach było tyle co kot napłakał, więc wszystko porządnie nasmarowałem i jest zdecydowanie lepiej, ale nie jest to taka sama praca jak łożyska maszynowe które mam w MTB. W rowerze są stery zintegrowane z wiankiem, a ja bym chciał zastąpić je maszynowymi. Czy to będzie normalnie chodzić. Jeśli tak to jak dobierać zestaw?
kfas666 Napisano 28 Października 2017 Autor Napisano 28 Października 2017 Kafman odnośnie Twojej odpowiedzi jeszcze sprzed edycji, to jakby miał pomysł to bym nie zadawał pytania. A zdjęcie konkretnie czego byś chciał zobaczyć? Wianka, bieżni...?
Gość Napisano 28 Października 2017 Napisano 28 Października 2017 Nie wsadzisz maszynowych w miski po kulkach. Kup całe nowe stery i po kłopocie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.