Nasher Napisano 19 Października 2006 Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Cześć Tak z ciekawości sobie hamulec Hopa przeglądałem i natknołem sie na to coś http://www.hopegb.com/voir_HTTSPOT_image_1.html Może mi ktoś powiedzieć co to jest? To jest jakiś wielki specjalny adapter czy co?? Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 19 Października 2006 Udostępnij Napisano 19 Października 2006 To jest narzędzie służące do obróbki mocowania zacisku. Dzięki jego użyciu i zebraniu pewnej ilości materiału zapewnia się precyzyjne ustawienie zacisku względem tarczy i osi koła - likwiduje ewentualne niedokładności w wykonaniu mociwania, które mogłyby powodować, że zacisk będzie ustaiwony pod skosem itd. (tutaj analogiczne urządzenie, ale od ParkTool) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasher Napisano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dzieki teraz juz bede wiedzial ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Października 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Tzw. Planowanie uchwytów hamulcowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.