Vendetti Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Witam, prośba do znawców tematu nawigacji. Na chwilę obecną korzystam z aplikacji komoot. W aplikacji całkiem fajnie można sobie zaplanować trasę, niestety jazda z słuchawką w uchu i słuchanie spolszczonej angielszczyzny średnio mi się podoba jak również przyklejanie telefonu na kierownicę. Zastanawiam się nad zakupem nawigacji, która będzie miała możliwość wgrania do niej wcześniej zaplanowanej trasy np. w komoot jak również połączenie bluetooth z telefonem. Proszę o jakieś sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Garmin 810. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 podstawa - budżet, jak nieograniczony to garmin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vendetti313 Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Powiedzmy, że ok 1500 mógłbym wydać, ale nie chcę też kupować czegoś nad wyrost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Nawigacja czy licznik .Jesli nawigacja to Garmin Etrex 30x . Na rower i do turystyki (wędrówki ,kajaki )jak znalazł. Jeśli trening , statystyki i nawi to Garmin Egde 820 ew. Mio Cyclo 205 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carraluch Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Garmin to fajna zabawka, ale dość specyficzna w obsłudze i użyciu. Zrób dobry zwiad zanim kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Jak nie zależy Ci na mapach a budżet to ok 400zł to Holux prowadzi po śladzie bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vendetti313 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Właśnie to robie:) mio cyclo 205 opinie pozytywne i cena dość przystępna. Co do garmina to w testach widać ja kiepsko i wolno działa dotyk. Jest jeszcze opcja wahoo ale trochę mało opinii na ten temat znalazłem. Dodam że navi będę używał głównie w lesie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 jak chcesz mozesz jeszcze sie przyjrzec polarowi v650, nosilem sie z zamiarem kupna ale jednak wstrzymalem sie chwilowo skoro juz mam zegarek treningowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Działanie dotyku ma aż takie ogromne znaczenie podczas jazdy rowerem? Bardziej bym się kierował funkcjonalnością, ale co kto woli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vendetti313 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Owszem. Jak wydaje się Ok 1500 zł to raczej ma znaczenie jak to działa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Oj, zdziwiłbyś się . Nie zawsze cena idzie w parze z jakością. Tu rynek decyduje i konkurencja..... a raczej jej brak.... Póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vendetti313 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Właśnie to zauważyłem. Ceny kosmos a jakość pozostawia wiele do życzenia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galezow Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Polar v650 zabawka niezła ale czy nie za duża jak na jazdę w trudnym terenie np maratony MTB ? Przymierzam się do zakupu i jedynie tu jeszcze mam wątpliwości czy aby nie był to sprzęt raczej na szosę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.