szymku Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Cześć, Korzystając z niepogody za oknem, udało się w końcu dokończyć relację z tegorocznego wyjazdu rowerowego m. in. do Czarnogóry. Szczegóły: http://beskidtrail.pl/wakacje-1-montenegro-mtb/ I na zachętę: Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
droplet Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Widoki piękne. Możesz dokładnie napisać kiedy tam byliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymku Napisano 24 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Widoki piękne. Możesz dokładnie napisać kiedy tam byliście? Wyjechaliśmy w poniedziałek wieczorem 18 września, we wtorek 19.10 po południu mieliśmy już pierwszą wycieczkę, dol Ropojana. Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 15 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 o Stary... ale mnie serce się miękkie zrobilo ♥Kilka lat temu byliśmy tam terenowo (północna część kraju), człowiek by wrócił bo przepięknie i dziko w górach (mam nadzieję że nadal).Czy ten wierzchołek z antenami to nie przypadkiem CzarnaGłowa w paśmie BiogradskiegoParkuNarodowego? A Góry Przeklęte oglądaliśmy ale już tylko na horyzoncie, z pasma Komovi. Czasu brakło na wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymku Napisano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 o Stary... ale mnie serce się miękkie zrobilo ♥ Kilka lat temu byliśmy tam terenowo (północna część kraju), człowiek by wrócił bo przepięknie i dziko w górach (mam nadzieję że nadal). Czy ten wierzchołek z antenami to nie przypadkiem CzarnaGłowa w paśmie BiogradskiegoParkuNarodowego? A Góry Przeklęte oglądaliśmy ale już tylko na horyzoncie, z pasma Komovi. Czasu brakło na wszystko... Do Czarnogóry jeździmy już kilka lat. Na początku były piesze wycieczki, a po lepszym rozpoznaniu - rowerowe. Zawsze zaczynamy od gór, by na koniec urlopu potaplać się w morzu . Tak, to Cerna Glava w paśmie Bjelasicy (tak się nazywają te góry). Byliśmy tam kilka lat temu - pięknie, pięknie i mało wody na grzbiecie . Czarnogóre poznajemy sukcesywnie. Już większość pasm mamy poznane, a teraz pozostaję smaczki, o których często Internety milczą. I to jest równie ciekawe odkrywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi