4mat Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Witam. Filmik z ostatniej wyprawy na Jurę. Niestety pogody się nie da zaplanować, więc z 2 noclegów pod namiotem zrobił się 1 i wyścig z czasem W przyszłym roku będzie powtórka, ale gravelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Świetna wywścieczka - jak to mawiała moja polonistka. A mam parę pytań - o trasę i sprzęt: - czy to w większości szlak pieszy i czy wyprawa jest gdzieś do podejrzenia / ściągnięcia w gpx-ie ? - jaka to kamerka i czy da się ją doładowywać w czasie jazdy z power-bank-a ? - czy ma taką dobrą stabilizację czy tam jakiś gimbal się krył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4mat Napisano 20 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2017 (edytowane) Bazowaliśmy na tym gpxie wrzuconym do garmina: https://www.gpsies.com/map.do;jsessionid=88A179E59161E0A09347E68CB0DBA547.fe2?fileId=kyzfesmosoghbtny Głównie pieszy szlak. Kamerka to xiaomi Yi 4K wspomagana gimbalem rider-m. Z tego też powodu ładowanie powerbankiem odpada. Na bieżąco ładowały się aku w torbie z powerbanka. Znajomy ma model xiaomi 4Kplus, i przy ładowaniu powerbankiem narzekał na przegrzewanie się kamerki. Byłem przygotowany do nagrywania w trybie ciągłym na 2-3dni. Niestety deszcz drugiego dnia popsuł plany. Miałem ostatnio w planie Gopro6 plus wodoszczelny gimbal, ale dostępne mają gorszą stabilizację, a gopro6 ma mizerny bitrate i ilość szczegółów. Moja po hacku ma 100Mbps. Edytowane 20 Października 2017 przez 4mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Senkju - jak mawiają Rosjanie. Hack i gimbal się opłacały - przyjemnie się ogląda. Szkoda, że gimbal-e takie drogi a delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi