waszel Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Relacja z pięciodniowej wyprawy wokół tatr ;-) Razem przejechaliśmy około 550 km. Zapraszam do oglądania ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorthAngel82 Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 (edytowane) W pierwszych minutach filmu widać, że nie zachowujecie się jak dorośli normalni ludzie tylko jak banda nie kompetentnych przedszkolaków jadących pociągiem na wycieczkę. Później jechaliście na rowerach w Krakowie koło rzeki wisła, bulwarami krakowskimi, a później w stronę Tyńca. A później to ja nie wiem gdzie ten most drewniany jest w 2:54 ? I cały czas te miny i gesty i machanie do kamerki jak małe dzieci. No i powrót przez Ojcowski Park Narodowy do Krakowa na Rynek i dalej na dworzec PKP. Edytowane 18 Października 2017 przez NorthAngel82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Warszawioki i wszystko jasne kolego, nie ma potrzeby komentować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Sama wycieczka fajna, ale ekipa jakby mało zgrana . Chwilami daje się odnieść wrażenie jakby za karę jechali . Ale to tylko moje wrażenia. Najważniejsze, że Wy zadowoleni, bo o to przecież chodzi w tym wszystkim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waszel Napisano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Cześć. NorthAngel82 jasne potrafię to zrozumieć, że nie podoba Ci się nasze zachowanie. Ale nie wyobrażam sobie, że przez całe 5 dni spędzonych z przyjaciółmi wszyscy będą siedzieć za przeproszeniem z kijkiem w tyłku. Konwencją tego filmu też miało być to, że dobrze się bawimy. Kamfan serio, musiałeś ze stereotypami wyskoczyć, szczególnie gdzie tylko połowa z nas jest Warszawy. Chudeusz09 tylko tak Ci się wydaje Wiesz góry potrafiły dać nam w kość, no w szczególności mi może tego nie widać na filmie, ale każdy każdego wspierał w trudnych chwilach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Kamfan serio, musiałeś ze stereotypami wyskoczyć, szczególnie gdzie tylko połowa z nas jest Warszawy. Spoko to była ironia, bo ja sam jestem słoikiem Edytowane 19 Października 2017 przez kamfan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2017 @@NorthAngel82, kolego zazdrość to straszna wada. Filmik jest reportażem z przygody odbytej z grupą znajomych. Nie widzę nic niestosownego w pierwszych minutach filmu, widzę natomiast fajny pomysł oraz wszystkie elementy, które zawierają się na dobry reportaż. Wyjdź na rower, upuść trochę pary i goryczy, to nie będziesz takich rzeczy wypisywał. Do autora tematu, fajna pamiątka! Ta kamerka to na gimbalu była zainstalowana, czy tak ręka wytrenowana ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waszel Napisano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Kamfan Rano było, nie załapałem Pixon tylko z ręki nagrywałem. Mam gimbala, ale już nie chciałem nim zagracać sobie miejsca w sakwach Edytowane 19 Października 2017 przez waszel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berlo Napisano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Przyjemnie ogląda się ten film, fajna wycieczka Wam wyszła! Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi