f_lap Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 (edytowane) Witam, dostałem od Brata rower. Mój mi ze dwa lata temu ukradli. Jest to Hawk Digger Tyle udało mi się wyczytać z Ramy, rower dość stary bo jeszcze ma Candilevery. Zastanawiam się czy zainwestować i go troszkę ulepszyć (wymienić Hamulce, przerzutki itp.) czy kupić jakiś nowy rower? Np. jakiegoś Kross'a Dodam, że ważę obecnie 125kg A rama Diggera, jest dość cienka. Znalazłem gdzieś na necie zdjęcie. A nie mogę już edytować postu. Edytowane 18 Października 2017 przez f_lap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Zastanawiam się czy zainwestować i go troszkę ulepszyć (wymienić Hamulce, przerzutki itp.) czy kupić jakiś nowy rower? Np. jakiegoś Kross'a hm temat rzeka....ja uważam że lepiej wpakować 500-700 zł niż kupić nowy rower za 1200zł. Wklej zdjęcie od strony napędu to się okaże. Sprawa zasadnicza czy wielkość ramy jest odpowiednia dla twojego wzrostu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f_lap Napisano 18 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2017 No właśnie zbytnio nie wiem jak to sprawdzić czy jest odpowiednia. Jeździ mi się w miarę komfortowo. Wzrostu mam ok. 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Prosta zasada- ustawiasz siodełko na takiej wysokości aby noga oparta piętą na pedale w dolnym położeniu była wyprostowana. Jeśli starcza ci rurki siodełka w takim ustawieniu to jest w miarę OK. Ustawiasz mostek i jest. Łatwiej by było jakbyś fotkę wkleił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f_lap Napisano 18 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2017 No w miarę tak mam ustawione. Co prawda nie widać siodła, ale widać jak stoję przy rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 ....a teraz zrób zdjęcie samego roweru i wklej :-) koniecznie od strony napędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f_lap Napisano 18 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2017 https://imgur.com/a/JNdV5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Obstawiam że rower jest za mały i napęd swoje już przejeździł. Proponuję rozejrzeć się pomału za jakim nowym rowerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f_lap Napisano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Szkoda ze akurat na Jesień cierpię na brak gotówki bo są fajne promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi