Skocz do zawartości

[Porada] jak dobrać sprzęt

Hubis2003

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam... niewiem czy dobra kategoria ale chce sie zapytać a bardziej poradzić jak dobrać rower... otoz mam 14 lat 170 wzrostu 63 kg... moją pasją sa od dawna rowery... codziennie pokonuje dystans około 40 km... (ze wzgledu na sprzęt) . Nadeszla pora aby go zmienic... jest to zeykly góral... teraz pytanie jakie czesci wybrać do nowego roweru aby go złożyć... głownie jezdze po drogach asfaltowych lecz są i żwirowe i polne... budżet 1000 zł wiem ze duzo za to nie kupie lecz prosze o rade co przynajmniej moge za to kupic ( przerzutki ze starego roweru mogą być... shimano) ( rama na poczatek tez mogła by być ale można. Y ją było zmienić ) ☺☺

Napisano

Wstaw zdjęcie aktualnego roweru. Za 1000 zł nic nie złożysz, zdecydowanie za mała kwota. Podejrzewam że ze swojego też za dużo nie przełożysz.

Lepiej dozbieraj i poszukaj używek, za 1500 zł można kupić już fajny sprzęt.

Napisano

Moj rower To goral .kola 26. rama alu .

Dodam ze czesci z ktorych mam zamiar skladac rower nie musza byc nowe ... ale i nie bardzo uzywane.

Podeślij kolego linka do takiego roweru za te 1500 ☺

Napisano

crossowy lazaro integral V3 w rozmiarze 17 pewnie się nada - sprawdź długość nogi z wymaganym minimum podanym na rys. sprzedawcy.

Jak się wpakujesz na minę przy używce , wydasz tyle samo albo i więcej z kto wie jakim finalnym efektem - a tak jak sobie od nowości zadbasz - tak sobie pojeździsz ...

A jak chcesz taniej to spartacus cross 3.0 lub integral V2....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...