misiek7504 Napisano 15 Października 2017 Napisano 15 Października 2017 Witam Co sądzicie o rowerach Northec. Czy warto się interesować tą marką ?? Pozdrawiam Robert
Mod Team KrissDeValnor Napisano 15 Października 2017 Mod Team Napisano 15 Października 2017 Nie ma takiej marki, bo jest Northtec - to po pierwsze. Kilka lat temu marka dość popularna, a teraz jakoś rzadziej się słyszy ( albo mam uszy przytkane ). Na temat jakichś problemów z rowerami tej firmy nic mi nie wiadomo.
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 15 Października 2017 Napisano 15 Października 2017 od ponad 4 lat dosiadam Northteca Cayon xl2. rama cala, hamulce, manetki, przerzutki sa w dobrym stanie. amor xcr na sztywne widelki mosso m3 wymienione. to ten model: http://www.bikestats.pl/rowery/Northec-Cayon-29_14873_14326.html
Gość Napisano 16 Października 2017 Napisano 16 Października 2017 Przymierzałem się do ich crossa. Całkiem nieźle wykonany, w miarę dobry osprzęt w tej cenie. Firma elastyczna, możesz zadzwonić i dogadać się żeby zmienili przy kupnie jakiś element wyposażenia, który Ci nie odpowiada. Po sezonie niestety kiepsko u nich z promocjami, bo robią na tyle mało rowerów, że większość schodzi na bieżąco.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.