Biohazard Napisano 15 Października 2017 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Witam,mam 204cm wzrostu i szukam spodni i bluzy na chłodne dni,pytanie to skierowane jest do rowerzystów o podobnym wzroście lub sprzedawców gdyż w sklepach internetowych nie ma podanych długości spodni tylko obwody,to samo tyczy się bluz.Cena jest nie istotna tylko proszę bez żartów że za dwa koła ktoś mi uszyje spodnie,z góry dziękuję wszystkim za odpowiedź. ps:mam cube race i kocham las więc wytrzymałość gra tutaj rolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Możesz spróbować w BCM Novatex. Wiem, że sami szyją więc można się dogadać jeśli jesteś niewymiarowy lub po prostu wysoki. Jeśli mieszkasz niedaleko Poznania to możesz podjechać do sklepu osobiście. Obsługa bardzo rozsądna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Potwierdzam, mam 202 cm - BCM Nowatex ogarnie bez problemu każdą długość. Napisz do nich maila, podaj wymiary, uszyją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biohazard Napisano 17 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Dzięki wielkie koledzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.