Quell Napisano 14 Października 2017 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Mimo dużego zadowolenia z opon Vittorii (Saguaro,Barzo),po prostu trzeba zmienić na coś innego z samej ciekawości. Single,Beskid Niski,trochę mniej Beskidu Śląskiego. Przeważnie sporo dojazdówek,więc nie nastawiam się na gumy o agresywnym bieżniku. Test na 29er czytałem,ale może ktoś jeszcze na nich śmigał,jak myślicie,żałował nie będę ? Mowa o zwijanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 14 Października 2017 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Mam drut (29x2.1) z tyłu na bezdętce i niby jest fajnie. Na mokrym bez problemu podjeżdża, a na szybkich odcinkach nieźle trzyma i jest całkiem przewidywalna. Hamowanie też na plus. Na twardym jest szybka - tego nie można odmówić i całkiem cicha jak na oponę MTB. Nie mniej jednak przy bezpośrednim przejściu z WTB Nano czegoś mi brakowało. Nano może nie jest oponą enduro, ale na luźnym i grząskim podłożu radzi sobie lepiej, a na asfalcie nie zamula podobnie jak Aspen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 14 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Nad WTB Nano też się zastanawiałem,ale jak dla mnie bieżnik zbyt ścigancki bardziej niż barzo,za mało terenowy. Aspeny wydają się bardzo wyważone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 14 Października 2017 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 jak dla mnie bieżnik zbyt ścigancki bardziej niż barzo,za mało terenowy. Mógłbyś przetłumaczyć z polskiego na nasze? Aspeny wydają się bardzo wyważone. Mi ten Aspen najbardziej przypomina Mezcala 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 14 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Mógłbyś przetłumaczyć z polskiego na nasze? To chyba jasne,opona bardzo nastawiona na szybkość,może nie spełniać moich oczekiwań w trudniejszym terenie,tym bardziej na mokrym i w błocie co często mi się zdarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 14 Października 2017 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 może nie spełniać moich oczekiwań w trudniejszym terenie,tym bardziej na mokrym i w błocie co często mi się zdarza. Ten Aspen to raczej też nie guma na takie warunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 14 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Jak wspomniałem Saguaro,a nawet Barzo mimo pewnych niedogodności,bardzo mi odpowiadają,nie potrzebuję bardziej agresywnych klocków w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.