jka Napisano 14 Października 2017 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Sprzedam Siodełko Syncros. Siodełko kupione jak nowe u mnie użyte kilka razy, nie przetarte, pręty proste. Cena 60 zł z wysyłką po mojej stronie. Uchwyt na latarkę Fenix kupiony do Convoy-a założony 2 razy i nie mam już długiego Convoy-a i nie będę miał więc i uchwyt jest mi zbędny. Cena 50 zł z wysyłką po mojej stronie. Uchwyt na latarkę tylko tym razem bez nazwy, sytuacja jak wyżej. Dokładam też ten drugi z fotki. Cena 22 zł z wysyłką po mojej stronie. Chwyty Bontrager używane ale bez wielkich oznak zużycia, ot trochę otarte od ściany w garażu. Cena 32 zł z wysyłką po mojej stronie. Chwyty od Chińczyka kolor żółty i czerwony/ Sprawdziłem sobie coś niecoś, okazuje ze da się z tym jeździć. U mnie jest to tak Cena za obydwa kolory (nie sprzedaje pojedynczo) 25 zł z moją przesyłka Nie rezerwuję kontakt poprzez: jka57[at]wp.pl Proszę o wpis w temacie "biorę" jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzbajol Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 alb-10 aktualny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Tak aktualny jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzbajol Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 biorę ->mail wysłany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Odpowiedziałem na maila. Uchwyt na latarkę Fenix - sprzedany jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 1 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Coś z tego co jest w ogłoszeniu mogę zamienić na biały/zielony koszyk na bidon. jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 31 Grudnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.