Roballinho Napisano 13 Października 2017 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Kupię 15" albo 16" ramę mtb pod koło 26" albo 27,5" Stalowa, koniecznie z mocowaniem pod hamulec tarczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 13 Października 2017 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 (edytowane) wsiąkłeś waść ;-)))) stalove serce gra..........Dartmoor Quinnie nowa za 750zł z papierami Edytowane 13 Października 2017 przez woojj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 13 Października 2017 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Roballinho, a jaka jest koncepcja na rower ? Stalowa rama mtb to trochę mało danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 13 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2017 No tak, pisałem z komórki pilnując jednocześnie jedno dziecko jeżdżące na rowerze i zerkając na drugie grające w piłkę. Koncepcja jest taka, że chcę uszczęśliwić żonę. Mam trochę zalegających gratów na półce i lepiej żeby były przyczepione do roweru i pracowały chociaż raz w miesiącu, niż się kurzyły. Rower ma być do rekreacyjnej jazdy po pagórkach i gorszej nawierzchni. Żadnej ekstremalnej wspinaczki po górach ani tym bardziej szaleńczej jazdy w dół. Taki złoty środek dla kobity. wsiąkłeś waść No tak, ale to już jakieś kilka lat temu, kupując pierszą stal - Inbreda. Od tamtej pory innej drogi już nie ma Dartmoor Quinnie Nie baaałdzo, heh. Sam nie wiem co się na takim rowerze robi. Oprócz pedałowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabriel86 Napisano 14 Października 2017 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Cześć, a może NS Surge Evo - ale minimum skok 140 mm przód. Koła 26" i 27,5".http://allegro.pl/rama-ns-surge-evo-m-dh-fr-enduro-26-27-5-stery-szt-i6998807930.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 15 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Ta geo, to nie to, czego szukam. No i rama za duża. Potrzebuję taką na wzrost 165 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi