itr Napisano 1 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2023 Sobek - pokazałeś Peciowi w tajemnicy swój ostatni projekt, i on popuścił. No rzesz w bobra rzecz nie dobra 😅 wyzębiłeś w ten widelec.🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 2 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 @itr żeby nie było to nie mój sprzęt i nie maczałem w tym palców (czytaj - szlifierki)😉😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 2 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 Trzeba przyznać ,że jakiś wyjątkowy talent to robił. Zdrowe dziecko 10 lat, które ma rączki już na tyle silne, ładniej by to zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2023 Predator kupuje gravela 😉 Spotkanie z rex 'em Ucieczka przed wampirem Pozdrow'er 😘 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2023 Pozdrow'er😘 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 9 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2023 (edytowane) Edytowane 9 Listopada 2023 przez marvelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 14 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 Myślałem, że tylko ja tak myślę 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 22 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 (edytowane) Edytowane 4 Grudnia 2023 przez marvelo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia (edytowane) Edytowane 9 Stycznia przez marvelo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Kiedy trema zżera tylko postawa Mistrza może Cię ocalić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego Niby dobrze znane, a jednak w rowerowej wersji chyba nie słyszałem (a już na pewno nie oglądałem) 😆 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego (edytowane) Edytowane 13 Lutego przez pecio 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Za rozpowszechnianie takich fejurów powinny być permy - wszędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego A możesz mówić po polsku? I co jest tym "fejurem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Kwietnia Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Czy to nie piękne : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi