uzurpator Napisano wczoraj o 12:42 Napisano wczoraj o 12:42 (edytowane) 20 minut temu, spidelli napisał: Zabawny fakt: zebry to psychopaci i jeżeli lwy, tudzież inni mięsożercy, jeżeli nie muszą, to ich nie niepokoją. Edytowane wczoraj o 12:55 przez uzurpator 1 Cytuj
Tyfon79 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu W dniu 19.02.2025 o 15:32, spidelli napisał: Jeszcze korki od flaszek na uwięzi Ja myślę, że za co najmniej połową tych pomysłów stoją chińskie łapówki Pewnie w jakimś małym stopniu tak ale bez przesady. Nie doceniasz "inteligencji" lewej strony. Ostatnio na tym spędzie u niemaszków taki jeden z KC UE się nawet popłakał w temacie wartości jakie tutaj mamy. Sorka i jak komuś nie spasi to niech zgłosi bo zatrąci na chwilę tfu politykami ale przynajmniej ja się mocno pośmiałem bo raz, powyłaziło znowu takie coś z pod kamienia a dwa głosi jakże "fantastyczne" i mało rozpowszechnione jednak na taką skalę poglądy. A "Wy" ciągle narzekacie jak to tutaj mamy fatalnie. Zero wdzięczności; 1 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 3 godziny temu Mod Team Napisano 3 godziny temu "Ukraińska dyrektor Muzeum Wielkiego Głodu na Ukrainie odrzuca zarzuty, że jej wygląd nie pasuje do piastowanej funkcji." 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi