TheJW Napisano Niedziela o 16:51 Napisano Niedziela o 16:51 Ja bym to zatytułował "kiedy dzieciaki z osiedla dowiadują się, że masz na podwórku basen". 2 3 Cytuj
marvelo Napisano Niedziela o 20:37 Napisano Niedziela o 20:37 (edytowane) Nie wypada się śmiać z czyjegoś nieszczęścia, ale z czyjejś głupoty chyba można. Zresztą sam właściciel tego BMW 840i nie wydaje się tym szczególnie zasmucony. Widocznie na biednego nie trafiło. "Szkoda tylko samochodu, fajny był". Edytowane Niedziela o 20:38 przez marvelo Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 20:42 Napisano Niedziela o 20:42 Ja tak zrobiłem Peżotem 206 i chyba obudziłem wszystkie chochliki w tym aucie, potem miałem tylko prze..ne Usterka za usterką... Cytuj
Mod Team sznib Napisano 11 godzin temu Mod Team Napisano 11 godzin temu Kiedy myślisz że lewaki już nic głupszego nie wymyślą. 1 1 Cytuj
pecio Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu To komisarze ludowi z Brukseli wymyśliły ? Banany wyprostowane , w samochodach silniki od pralek to teraz za to się biorą .....kuśfa mać.😡 Cytuj
spidelli Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Jeszcze korki od flaszek na uwięzi Ja myślę, że za co najmniej połową tych pomysłów stoją chińskie łapówki 🤣 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi