Mod Team sznib Napisano Niedziela o 13:46 Mod Team Napisano Niedziela o 13:46 Dziś ani obrazek, ani filmik, ale takie przemyślenia z trasy. Wracając podmiejską drogą minęliśmy dwie dziewczyny na szosach. I tak sobie pomyślałem, zgodnie z nowoczesną lewicową filozofią tworzenia feminitywów; skoro mężczyzna jadący na szosie to szosowiec, to dziewczyna to ? Szosica? Szosiczyni? Szosełka? Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 16:36 Napisano Niedziela o 16:36 2 godziny temu, sznib napisał: skoro mężczyzna jadący na szosie to szosowiec, Bywają też kryptoszosowcy Cytuj
Maciorra Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 21 godzin temu, sznib napisał: Dziś ani obrazek, ani filmik, ale takie przemyślenia z trasy. Wracając podmiejską drogą minęliśmy dwie dziewczyny na szosach. I tak sobie pomyślałem, zgodnie z nowoczesną lewicową filozofią tworzenia feminitywów; skoro mężczyzna jadący na szosie to szosowiec, to dziewczyna to ? Szosica? Szosiczyni? Szosełka? Lewicowa i nowoczesna? Jak dla mnie szosówka. 1 Cytuj
marvelo Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Może szosunia? A dla tych, którzy określanie płci na podstawie wyglądu uznają za obraźliwe - szosiszcze. 2 Cytuj
spidelli Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Szoszonki. BTW - czy ta cała akcja nie spowolni bez kasy z USAID? Sam Soros, nawet z pomocą Rafała, może nie dać rady 1 Cytuj
spidelli Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Aż sprawdziłem pudełka od moich V2 i V3 - oba Made in China Przerażające, co ludzie mają w głowach.... Widziałem jeszcze wpisy urażonych Kanadyjczyków - na złość Trumpowi wybiorą Polara 🤣 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 8 godzin temu Mod Team Napisano 8 godzin temu Takie cuś znalazłem: i pomyślałem "znajoma twarz". 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi