uzurpator Napisano Czwartek o 12:42 Napisano Czwartek o 12:42 (edytowane) 20 minut temu, spidelli napisał: Zabawny fakt: zebry to psychopaci i jeżeli lwy, tudzież inni mięsożercy, jeżeli nie muszą, to ich nie niepokoją. Edytowane Czwartek o 12:55 przez uzurpator 1 Cytuj
Tyfon79 Napisano wczoraj o 09:47 Napisano wczoraj o 09:47 W dniu 19.02.2025 o 15:32, spidelli napisał: Jeszcze korki od flaszek na uwięzi Ja myślę, że za co najmniej połową tych pomysłów stoją chińskie łapówki Pewnie w jakimś małym stopniu tak ale bez przesady. Nie doceniasz "inteligencji" lewej strony. Ostatnio na tym spędzie u niemaszków taki jeden z KC UE się nawet popłakał w temacie wartości jakie tutaj mamy. Sorka i jak komuś nie spasi to niech zgłosi bo zatrąci na chwilę tfu politykami ale przynajmniej ja się mocno pośmiałem bo raz, powyłaziło znowu takie coś z pod kamienia a dwa głosi jakże "fantastyczne" i mało rozpowszechnione jednak na taką skalę poglądy. A "Wy" ciągle narzekacie jak to tutaj mamy fatalnie. Zero wdzięczności; 1 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 22 godziny temu Mod Team Napisano 22 godziny temu "Ukraińska dyrektor Muzeum Wielkiego Głodu na Ukrainie odrzuca zarzuty, że jej wygląd nie pasuje do piastowanej funkcji." 3 Cytuj
spidelli Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Ja mam wykres hańby z glebą na zakręcie 🤣 Cytuj
marvelo Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, sznib napisał: Myślę, że ten nie ma szans. Zabrakło najważniejszego - narzędnika. Cytuj
Mod Team sznib Napisano 1 godzinę temu Mod Team Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, spidelli napisał: 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi