TheJW Napisano Niedziela o 16:51 Napisano Niedziela o 16:51 Ja bym to zatytułował "kiedy dzieciaki z osiedla dowiadują się, że masz na podwórku basen". 2 3 Cytuj
marvelo Napisano Niedziela o 20:37 Napisano Niedziela o 20:37 (edytowane) Nie wypada się śmiać z czyjegoś nieszczęścia, ale z czyjejś głupoty chyba można. Zresztą sam właściciel tego BMW 840i nie wydaje się tym szczególnie zasmucony. Widocznie na biednego nie trafiło. "Szkoda tylko samochodu, fajny był". Edytowane Niedziela o 20:38 przez marvelo Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 20:42 Napisano Niedziela o 20:42 Ja tak zrobiłem Peżotem 206 i chyba obudziłem wszystkie chochliki w tym aucie, potem miałem tylko prze..ne Usterka za usterką... Cytuj
Mod Team sznib Napisano Środa o 11:33 Mod Team Napisano Środa o 11:33 Kiedy myślisz że lewaki już nic głupszego nie wymyślą. 1 1 Cytuj
pecio Napisano Środa o 14:17 Napisano Środa o 14:17 To komisarze ludowi z Brukseli wymyśliły ? Banany wyprostowane , w samochodach silniki od pralek to teraz za to się biorą .....kuśfa mać.😡 Cytuj
spidelli Napisano Środa o 14:32 Napisano Środa o 14:32 Jeszcze korki od flaszek na uwięzi Ja myślę, że za co najmniej połową tych pomysłów stoją chińskie łapówki 🤣 2 Cytuj
Mod Team sznib Napisano wczoraj o 05:28 Mod Team Napisano wczoraj o 05:28 16 godzin temu, pecio napisał: To komisarze ludowi z Brukseli wymyśliły ? Banany wyprostowane , w samochodach silniki od pralek to teraz za to się biorą .....kuśfa mać.😡 Nie, to USA: 4 Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 09:41 Napisano wczoraj o 09:41 @Pablo59 uważaj bo kuń mojego sąsiada jest terrorystą ......... co chwilę drze japę ...... dżijijihaaaad 🤣😉 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi