pecio Napisano 16 Stycznia Napisano 16 Stycznia @marvelo mógłbyś serwować lżejszej bardziej przyziemnej kategorii humor . Jestem wioskowym troglodytą któremu ciężko wznieść się na wysublimowane intelektualne wyżyny , tylko po to aby po godzinnej analizie podnieś kąciki ust. 2 Cytuj
spidelli Napisano 16 Stycznia Napisano 16 Stycznia Bo proszę @pecio od koszarowej rozrywki to jestem ja 1 Cytuj
pecio Napisano 17 Stycznia Napisano 17 Stycznia Tym razem głębszy egzystencjalny humor ..... 1 3 Cytuj
itr Napisano 18 Stycznia Napisano 18 Stycznia Na Peeperze : wycinek z opisu oferty roweru na Deore z włoskiego sklepu po tłumaczu: Siodło Siodło ostrości Biustonosz Aleja, 27,2 mm Obrzeże Aluminium, 29 ” 😀 ostra aleja obrzeża biust nosi! 3 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 19 Stycznia Mod Team Napisano 19 Stycznia Ja myślałem że zam się cuś na heblach rowerowych, że te dobre to wyższe modele Shimano, Srama, Hayesy Dominiony, Trickstuffy, Hope'y... Tymczasem rok 2025 zaskakuje i oto filmik prezentujący, jak sam tytuł mówi, najlepsze zaciski hamulcowe do roweru Przy okazji dowiadujemy się że zacisk Tourney oferuje "powerful braking for moutain biking". Cytuj
pecio Napisano 19 Stycznia Napisano 19 Stycznia No i potem jeden z drugim będzie się upierać ,że Piccola ( zresztą kto słyszał o tym czymś ? ....... niby hebel dla picantów 😁) to szajs a najlepsze to właśnie to "cuś" dzielnie dzierżone przez linkę . Cytuj
marvelo Napisano 21 Stycznia Napisano 21 Stycznia - Towarzyszu Breżniew, jakie jest wasze hobby? - Zbieram dowcipy na swój temat. - Dużo ich macie? - No, już pełne trzy łagry... 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi