pecio Napisano Czwartek o 13:19 Napisano Czwartek o 13:19 @marvelo mógłbyś serwować lżejszej bardziej przyziemnej kategorii humor . Jestem wioskowym troglodytą któremu ciężko wznieść się na wysublimowane intelektualne wyżyny , tylko po to aby po godzinnej analizie podnieś kąciki ust. 2 Cytuj
spidelli Napisano Czwartek o 16:29 Napisano Czwartek o 16:29 Bo proszę @pecio od koszarowej rozrywki to jestem ja 1 Cytuj
pecio Napisano Piątek o 11:45 Napisano Piątek o 11:45 Tym razem głębszy egzystencjalny humor ..... 1 3 Cytuj
itr Napisano Sobota o 07:36 Napisano Sobota o 07:36 Na Peeperze : wycinek z opisu oferty roweru na Deore z włoskiego sklepu po tłumaczu: Siodło Siodło ostrości Biustonosz Aleja, 27,2 mm Obrzeże Aluminium, 29 ” 😀 ostra aleja obrzeża biust nosi! 3 Cytuj
Mod Team sznib Napisano Niedziela o 11:41 Mod Team Napisano Niedziela o 11:41 Ja myślałem że zam się cuś na heblach rowerowych, że te dobre to wyższe modele Shimano, Srama, Hayesy Dominiony, Trickstuffy, Hope'y... Tymczasem rok 2025 zaskakuje i oto filmik prezentujący, jak sam tytuł mówi, najlepsze zaciski hamulcowe do roweru Przy okazji dowiadujemy się że zacisk Tourney oferuje "powerful braking for moutain biking". Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 11:51 Napisano Niedziela o 11:51 No i potem jeden z drugim będzie się upierać ,że Piccola ( zresztą kto słyszał o tym czymś ? ....... niby hebel dla picantów 😁) to szajs a najlepsze to właśnie to "cuś" dzielnie dzierżone przez linkę . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi