Mod Team sznib Napisano 21 Grudnia 2024 Mod Team Napisano 21 Grudnia 2024 Ja tu widzę apogeum sztywności :). 3 Cytuj
Sobek82 Napisano 24 Grudnia 2024 Napisano 24 Grudnia 2024 CaJaki rower do dropów polecacie? https://www.instagram.com/reel/DDwxGljN-iV/ 1 Cytuj
Pablo59 Napisano 26 Grudnia 2024 Napisano 26 Grudnia 2024 (edytowane) blondi rozwiązuje krzyżówkę Edytowane 26 Grudnia 2024 przez Pablo59 3 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 26 Grudnia 2024 Napisano 26 Grudnia 2024 (edytowane) Widziałem to wczoraj i poprawiałam bo chłopaki z kolumbijskiej policji mocno zaniżyli wartość bałwana 🫠😉 Pozdrow'er 😘 Edytowane 26 Grudnia 2024 przez Sobek82 3 Cytuj
marvelo Napisano Niedziela o 13:19 Napisano Niedziela o 13:19 (edytowane) Moim zdaniem ona miała zdecydowanie lepsze argumenty. Edytowane Niedziela o 13:21 przez marvelo Cytuj
Mod Team sznib Napisano 15 godzin temu Mod Team Napisano 15 godzin temu No to ja powiem że w tym roku postanawiam nie kłamać. I zaraz dodam, że nie chciałbym, zupełnie, w ogóle, żeby ten guzik się rozpiął 2 Cytuj
spidelli Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu @sznib Istnieje ryzyko, że "hydraulika" wypchnie guzik, np. jakby się chłodniej zrobiło Cytuj
pecio Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu @spidelli zaraz Ciebie nasze inżyniery od metafizyki i czarnej materii zrypią . Jak się chłodniej robi to się wszystko kurczy . Co innego jakby na ten obiekt z fotki podziałał tłok od tyłu . Wtedy następuje rozpór materiału w efekcie czego strzela ten guzik. 2 Cytuj
spidelli Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Co się kurczy, to się kurczy Co nabrzmiewa, to nabrzmiewa Wyobraź Pan sobie, na ten przykład, kostkę lodu Cytuj
pecio Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu ........Wyobraź Pan sobie, na ten przykład, kostkę lodu .................... już zamykam oczy ............. taaaak , widzę nawet nie jedną tylko kilka ...... zaraz ...... one w czymś pływają , jakiś wywar wody z bejcą .......🤣 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi