Czcibor Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Codzienne problemy uzależnionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czcibor Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Genialny Rewiński: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 1 Września 2020 Udostępnij Napisano 1 Września 2020 Zaznaczam, że to jest parodia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Jak tam, są już nowe wieszaki postojowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eziemniak Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Lista przestępstw za które groziła wywózka do Australii w XVIIIw. Udawanie Egipcjana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Wrzuciłeś to w takim rozmiarze że nic się odczytać nie da poza dwoma linijkami na górze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZieleniakRM Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Chcecie się pośmiać? Oto pewna historia. Pewnego razu moja żona wymyśliła abyśmy pojechali na Ślęże. Chciała na górę sobie wbiec. Dobra, myślę sobie. Ale nie będę stał jak kołek czy coś. Rower w samochód, i jedziemy. Super, zjadę sobie na mym fullu. Zajechaliśmy, wyciągam rower, chcę wkręcić pedały... A tu zonk, w szufladzie trzymałem dwie pary pedałów SPD, takich samych, rower rzadko używany, więc wisiał bez, nie mam pojęcia jak patrzyłem kiedy brałem te pedały że wziąłem dwa lewe. I tak oto na darmo wiozłem rower w te i we w te 60 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Ja tam wszystko widzę i potrafię odczytać, ale niedowidzących faktycznie warto większą rozdzielczość: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J67 Napisano 18 Marca 2021 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Megalomania... Kupowałem rzecz (z olx-a) w podwarszawskiej miejscowości. Sprzedający pojechał pod szkołę na rowerze (MTB) w największym rozmiarze. Był wysoki, ale do 2 m to mu jeszcze trochę brakowało Chwila rozmowy: skąd przyjechałem i... takie-tam. - Chciało się panu jechać tyle km?... i na takim małym rowerku? No cóż... jakby ktoś chciał szukać używanej szosy w małym rozmiarze - najprędzej znajdzie w dziale: rowery dziecięce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Rozmowa kwalifikacyjna : https://www.cda.pl/video/2143542b 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Z tego samego filmu (Czeka na nas świat) - bieg alkoholika: https://www.cda.pl/video/576760 Polecam cały film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 (edytowane) Edytowane 8 Grudnia 2021 przez marvelo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 (edytowane) Edytowane 15 Grudnia 2021 przez marvelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 28 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 (edytowane) Edytowane 6 Stycznia 2022 przez marvelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi