next Napisano 12 Października 2017 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Detektyw Inwektyw "Imperium chce zamrozić Hana Solo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 12 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Dobre, nie słyszałem tego Za to "trawkę" kiedyś to się często słuchało "Lody" też dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 12 Października 2017 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 No to ja może klasycznie... NIE OGLĄDAĆ/SŁUCHAĆ PRZY DZIECIACH! oraz oczywiście: Wciąż bawi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 11 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Szczotka do kibla sprzedawana w zestawie ze szczotką do zębów.Duet egzotyczny,a co za tym idzie,nie tani. http://www.cyklomania.pl/camelbak-zestaw-do-czyszczenia-reservoir-bottle-brush-kit,id8908.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 9 Marca 2018 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Baca dobiera się do gaździny. W pewnym momencie gaździna mówi: - Baco, gniewom się - A o co się gniewocie, gaździno? - Ja nie mówię że się gniewom ino ze się wom gnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 9 Marca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 2 godziny temu, Belinda napisał: Baca dobiera się do gaździny. Dowcipy to w tym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 21 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2018 John Lovitz jako Adolf Hitler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 7 Maja 2018 Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 Wizyta kontrolna kobiety przy nadziei u ginekologa: - Ojciec będzie przy porodzie? - Raczej unikam takiego zestawu, on i mój mąż bardzo się nie lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 https://web.facebook.com/sensacyjnie/videos/2016986038345700/ Rowerowy pojazd bojowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 ona: - Przyjeżdżaj do mnie. on: - Po co? ona: - Ty co, głupi jesteś? on: - Czemu? ona: - Rodzice na działkę pojechali... on: - Nie rozumiem, jeśli Twoi rodzice wyjechali, to czemu ja jestem głupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 6 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Kiedy słyszę, że sąsiad uprawia seks i wiem, że jego żony akurat nie ma w domu, podchodzę do jego drzwi brzęcząc kluczami. Efekt jest tego wart! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 Pewnie widzieli, ale wrzucę bo mnie ubawiła reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) True story... Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez Dziubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonnenblumen Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Zawsze śmieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdytaM Napisano 25 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 (edytowane) Hhahha, rzeczywiście zawsze śmieszy Zrobiłeś mi dzień! Dzięki, pozdrawiam Edytowane 19 Października 2019 przez KrissDeValnor Nie cytujemy ostatniego posta w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Ostatnio gościu, który chodzi i sprawdza liczniki, opowiedział mi kawał. <[ Rozmawia matka z córką ]> - No co tam słychać u Ciebie? Opowiadaj. - A nic mamo. Chyba rozwód biorę. - Jak to rozwód? Dlaczego? - No pomyśl. Jak miałam 20 lat to moja c**ka była jak 20 groszy. Teraz po dziesięciu latach jest jak 5 złotych. Używa mnie jak chce, kiedy chce i w ogóle nie szanuje. Mam tego dosyć. <[ Matka patrzy, myśli i po chwili się odzywa ]> - Dom macie? - Mamy. - Samochód macie? - Mamy. - Pieniądze są? - Są. - Za granicę jeździcie? - Jeździmy. - Curuś... to ty się dobrze zastanów czy chcesz brać rozwód za 4.80... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdytaM Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Trochę humoru na dziś: Jaki jest ulubiony baton informatyka? - Spacja Jaki jest ulubiony baton informatyka? Spacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 (edytowane) Siedzę w IT, ale przyznam, że chwilę mi zajęło zrozumienie tego...żartu. Edytowane 24 Września 2019 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Niektórzy dyskutują o minimalnych zmianach w geometrii roweru i ich wpływie na jazdę. Inni nie czują zmian znacznie poważniejszych https://m.olx.pl/oferta/kross-level-r8-z-2018-ideanly-na-rowerowe-wyprawy-CID767-IDCXD9X.html?fbclid=IwAR2jcv3dEigPcqSZrD240E3DzoWEeFaIO8NgEnjukJfJqF9a0PlKsmFcf_8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galad Napisano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 https://www.youtube.com/watch?v=tj2gFM5t2Sc Rosja to Stan umysłu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Coś o dopingu w sporcie w wykonaniu świetnej aktorki o polskich korzeniach. A tu jako Angela Merkel, w duecie z jednym z najlepszych parodystów Trumpa, Anthonym Atamanuikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez marvelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 (edytowane) Ostatnio coraz częściej widuję borsuki w naturze podczas nocnych wyjazdów rowerowych, ale nie sądziłem, że to zwierzę można oswoić do takiego stopnia. Borsuk Tor to chyba najzabawniejszy borsuk na Youtube. Edytowane 24 Maja 2020 przez marvelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 (edytowane) https://www.cda.pl/video/858053e Edytowane 15 Czerwca 2020 przez marvelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi